50 anys solidaris

Actualitat Kālida

En Carlos ha complert 50 anys i ha decidit que siguin solidaris amb les persones que conviuen amb el càncer que acompanyem a Kālida.

Per celebrar aquest mig segle de vida, ha convidat als seus amics i família més propera al restaurant Vil·la Casals de Sant Salvador, als jardins del Museu Pau Casals. Una celebració senzilla, íntima i recollida, en consonància amb els temps de distanciament social que ens ha tocat viure.

Com a regal d’aniversari, ha volgut que els convidats s’ajuntessin per tal d’oferir acompanyament professional a les persones que conviuen amb el càncer que visiten Kālida Sant Pau. Un gest que agraïm moltíssim.

Amb els fons obtinguts fins ara, els seus amics i familiars cobriran 41 visites de suport pràctic al primer Centre Kālida. Les persones beneficiàries podran rebre des d’orientació individualitzada sobre el procés oncològic i els seus efectes secundaris, a sessions de relaxació, nutrició, ioga o d’higiene postural… Totes aquest intervencions contribuiran a millorar el seu benestar físic així com a que se sentin més acompanyades en aquest moment complex de la seva vida..

Durant la vetllada, el Director de la Fundació Kālida, en Joan Reventós, ha pogut explicar a totes les persones assistents la visió i missió de l’entitat així com l’impacte que les seves donacions tindrien entre les persones que atén Kālida.

Tu, com en Carlos, també pots captar per Kālida i contribuir a que les persones que conviuen amb el càncer que s’apropen a Kālida Sant Pau puguin rebre el suport emocional, pràctic i social, gratuït i sense cita prèvia,  que necessiten i millorar el seu benestar i qualitat de vida. Descobreix aquí com!

RELACIONATS

Menú