El proper Diumenge 1 de Juliol durant la jornada de portes obertes al Sant Pau Recinte Modernista, Kālida t’anima a descobrir aquest meravellós espai de la ciutat de Barcelona i a que aprofitis la visita per a saludar-nos. O a fer una sessió de ioga. O de mindfulness. O de decoració de tasses.  O a pintar una mandala.

Benvinguts a Kālida: t’acompanyem amb el càncer.

El diumenge 1 de Juliol, de 9h30  a 14h30, si estàs per Barcelona i la platja no és el que més t’entusiasma, tens una cita imperdible al Sant Pau Recinte Modernista.  Ja sigui sol, en parella o en família, pots apropar-te fins l’antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i descobrir el magnífic conjunt arquitectònic ideat per Domènech i Montaner.

A més,  podràs participar a les activitats i tallers, per a grans i petits, que des de Kālida hem preparat per explicar de forma pràctica i divertida com oferirem suport a les persones amb càncer, familiars, amics i/o cuidadors un cop s’inauguri el centre Kālida Sant Pau.

Activitats:
  • Sessions de Ioga: estan previstes 3 sessions de ioga (a les 10h, 11h, 12h) a l’aire lliure, en una zona ombrívola, per a un màxim de 30 persones en cada sessió. Serà una sessió lleugera em que, a més de practicar els fonaments bàsics del ioga, es podrà conèixer perquè la practica d’aquesta disciplina és tan positiva per a les persones que viuen amb el càncer.
  • Taller de mandales: ubicat al costat del ioga, tant els més petits com els grans, podran experimentar els efectes balsàmics de les mandales i entendre perquè l’artteràpia serà una activitat a disposició de les persones amb càncer i els seus cuidadors principals un cop es posi en funcionament Kālida Sant Pau.
  • Sessions de Mindfulness: l’atenció plena es pot definir com a “l’estat de la ment que aconseguim quan estem atents de manera intencionada a l’experiència present, moment a moment, sense jutjar-la, sense aferrar-se ni rebutjar-la, amb una actitud de curiositat, obertura, calidesa i compassió”. Doncs bé, durant la jornada a les 10h, 11h, 12h i 13h, en grups de màxim 20 persones i en una sala interior climatitzada, les persones que ho desitgin podran experimentar el Mindfulness i entendre perquè aquesta pràctica és tan necessària per a les persones que ens visitaran a Kālida Sant Pau.
  • Taller de decoració de tasses: Un dels lemes de Kālida és que l’única medicina que receptem és una tassa de te; o de cafè”. La tassa és i serà un dels símbols de Kālida. Tota persona que visiti alguns dels nostres centres serà benvinguda amb un somriure i, se l’oferirà una tassa de te; o de cafè. Doncs bé, totes les persones que participin al taller de tasses (un màxim de 10 persones a la vegada i a una sala interior climatitzada) podran decorar les tasses que, un cop obert Kālida Sant Pau, faran servir els nostres visitants quan ens visitin al Centre. Ara bé, si ho prefereixes te la podrem enviar a casa al cap  d’uns dies un cop les haurem fornejades. Gràcies a les teves creacions, podrem acollir encara millor a les persones que en el futur ens visitin!
Totes les activitats seran desenvolupades per persones voluntàries que tenen experiència professional o contrastada en cadascuna de les activitats i comptaran amb el suport de l’equip operatiu de Kālida. SERAN GRATUÏTESexcepte el taller de tasses que tindrà un cost simbòlic per participant per sufragar els costos d’aprovisionament necessaris per a fer el taller.
Durant tota aquesta diada, culturalment intensa i plena d’activitats i diversions, ens podràs ajudar amb l’impuls final per a la construcció de l’edifici #KalidaSantpau fent un donatiu, convertint-te Amic de Kalida o  participant a les activitats que hem preparat.  Comptem amb tu! Entrada lliure i gratuïta.
Si no pots venir, t’animem a explorar les diferents formes que posem a la teva disposició per col·laborar amb Kālida. 
On: Carrer Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 de Barcelona

Artículos relacionados

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Accessibility Toolbar