Astrid és voluntària a Kālida. Ella és la persona que està recorrent les botigues dels barris més propers al centre Kālida Sant Pau, per explicar el que oferim a les persones que conviuen amb el càncer, i deixar fullets informatius que animen a apropar-se a tot aquell que ho necessiti.

“M’he implicat amb Kālida perquè m’encanta que les persones que han de passar una temporada dura de la seva vida poden trobar-hi un lloc per sentir-enteses, trobar professionals que els donen suport i acompanyen durant la seva malaltia i no hagin de demanar hora.”

A més, s’ha sumat com “Amiga de Kālida”, per contribuir mes a mes a fer sostenible la nostra missió. I no només això: com té una veta artística – pinta mandales mitjançant la tècnica del “dot painting” – ha decidit que donarà a Kālida el 15% dels beneficis de la seva propera exposició, que s’inaugura el 13 d’aquest mes. Des Kālida no tenim paraules per agrair el seu entusiasme, compromís i la seva energia.

Per visitar l’exposició “Els colors de l’energia representats en mandales. El meu viatge sanador i creatiu. Astrid Kürten”. Pots passar del 13 de setembre al 13 d’octubre pel restaurant “Na Mindona”, Carrer de la Riereta 8, al Raval. En adquirir una obra, no només decores casa teva, sinó que ajudes a les persones que conviuen amb el càncer. T’esperem!

On?

, , , , , ,

Artículos relacionados

2 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú