Cycling for Kālida, amb equipament de Sismic Wear

A Kālida impulsem les iniciatives solidàries relacionades amb el ciclisme. És una manera bonica i saludable de mobilitzar-te i sumar els teus amics i familiars per recaptar fons destinats al nostre programa de suport integral. Com et pots implicar?

  • Adquirint articles d’equipament esportiu relacionats amb el ciclisme (mallots, culottes i buffs), desenvolupats per l’empresa Sismic Wear i personalitzats amb el logotip de Kālida.  Hem preparat aquesta línia de productes de Ciclisme amb tecnologies i materials d’alta qualitat, en un procés 100% local; per oferir-te comoditat, lleugeresa, protecció i transpirabilitat.
  • Organitzant reptes solidaris vinculats amb el ciclisme: sumant quilòmetres, amics ciclistes, i contactant amb clubs i botigues que vulguin sumar-se, patrocinant i difonent la missió de Kālida. Crea iniciatives de recaptació de fons, a través de Facebook, Instagram o migranodearena.org i, a pedalar!

… qualsevol acció ens ajuda a fer que cada vegada més persones coneguin el nostre programa d’acompanyament i col·laborin.

T’animem a sumar-te a la iniciativa Cycling for Kālida. Fent ciclisme a més de fer salut, moure’t de forma ecològica o divertir-te fent esport, podràs ajudar-nos a oferir el nostre suport psicosocial integral.

 

Tots els beneficis de la línia de productes Sismic es destinaran a oferir suport psicosocial integral a les persones amb càncer que visiten Kālida.

Descobreix aquí tota la línia de productes.

RELACIONATS

Accessibility Toolbar