Informació sobre el càncer contrastada i basada en l’evidència científica

Quan una persona és diagnosticada de càncer, no només es veuen afectats molts aspectes de la seva vida, sinó també els de la seva família i de les persones del seu entorn immediat.

El desconeixement de la malaltia i sobre el que està passant, acostuma a provocar preocupació, ansietat i estrès. Saber què esperar i on trobar informació veraç, és de gran ajuda per sentir un cert control sobre la situació.

Per aquest motiu, disposar d’informació fiable sobre el càncer és clau per al benestar de totes les persones que estan passant per un procés oncològic.

Informació sobre el càncer

A Kālida oferim suport integral complementari als tractaments mèdics, de forma totalment gratuïta, per ajudar a les persones que conviuen amb el càncer. Posem a la teva disposició informació contrastada i basada en l’evidència científica, que et permeti adaptar-te millor a l’impacte que tindrà aquesta experiència en la teva vida.

Per accedir a aquesta informació, pots visitar el centre Kālida Sant Pau, un espai acollidor i dissenyat sota el concepte “arquitectura que cura”. Comptem amb un equip de professionals especialistes en psicooncologia, infermeria i treball social. T’escoltaran i orientaran de forma individual o mitjançant activitats grupals.

També oferim informació fiable sobre el càncer, el seu diagnòstic, el tractament i els seus efectes secundaris, a l’espai “Informació sobre el càncer” de la nostra pàgina web. Una secció especialment pensada per facilitar continguts que acostumen a ser complexos d’entendre. No obstant això, és important tenir present que aquesta informació en cap cas substitueix la que et transmetin els professionals sanitaris que coneixen el teu cas particular.

La biblioteca de Kālida Sant Pau

Sempre pots venir al Centre Kālida per consultar la nostra col·lecció de llibres o agafar algun en préstec. Disposem d’una biblioteca amb materials de referència sobre el càncer, seleccionats curosament per les nostres professionals. També tenim llibres sobre benestar emocional, nutrició o diferents temàtiques per gaudir d’una bona lectura.

Kālida Sant Pau és un lloc obert a totes les persones que conviuen amb el càncer. Si et ve de gust estar a soles, pots passar-te a gaudir d’una tassa de te o relaxar-te i passar una estona tranquil. T’hi esperem!

Recentment, la biblioteca de Kālida ha ampliat el seu fons gràcies a les aportacions de l’escriptora Tània Juste, la Fundació MACBA i la Fundació Más que ideas.

Per a la teva tranquil·litat, t’informem que protegim la salut de totes les persones que ens visiteu seguint les mesures d’higiene i prevenció contra la COVID19. Després d’utilitzar les taules, cadires i llibres, els desinfectem.

RELACIONATS

Accessibility Toolbar