TIPUS DE TRACTAMENT

 1. Inici
 2. /
 3. Informació sobre el càncer
 4. /
 5. El tractament
 6. /
 7. Tipus de tractament

En aquesta pàgina et presentem els diferents tipus de tractaments contra el càncer disponibles actualment:

Tractaments contra el càncer

Com t’ajuda Kālida 

A Kālida oferim suport pràctic, emocional i social a persones amb càncer. També als seus familiars, amics o cuidadors. De manera gratuïta i sense necessitat de cita prèvia ni derivació mèdica. Un exemple? Et donem información sobre els tractaments contra el cáncer, els seus efectes secundaris i com abordar tot plegat.

Vine quan vulguis. I queda’t l’estona que desitgis. Abans, durant i després del tractament. Els nostres equips professionals estan capacitats per a donar-te l’ajuda que necessites:

 • Els especialistes en suport oncològic escolten les teves preocupacions sobre els efectes secundaris i poden guiar-te cap al suport més adequat.
 • Amb els cursos d’introducció comprens què implica el tractament.
 • Els assessors en serveis i prestacions —treballadors socials— analitzen les preocupacions econòmiques i t’ajuden en les reclamacions.
 • Els psicooncòlegs et donen suport en la gestió de les emocions difícils.
 • Les sessions de relaxació i control de l’estrès alleugen l’angoixa.
 • Els nutricionistes planifiquen sessions d’alimentació saludable.
 • En les sessions d’exercici pots practicar ioga o marxa nòrdica.

T’esperem en espais càlids, diàfans i acollidors, dissenyats per a cuidar, on també pots conèixer altres persones que viuen experiències similars mentre prens un cafè o una tassa de te al voltant de la taula de la cuina.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

null

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

CONVIURE AMB EL CÀNCER

VEUS KĀLIDA

Menú