Kālida és casa teva

1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones tindrà càncer al llarg de la seva vida. Davant l’impacte emocional, físic i social que els produeix, necesiten sentir-se acollides, escoltades, compreses i acompanyades.

A Kālida troben un refugi; una casa dissenyada especialment per generar tranquil·litat i benestar. Aquí, un equip de professionals multidisciplinar els ofereix un programa integral de suport psicosocial, que les ajuda a resoldre els seus dubtes,

preocupacions i pors. També es troben amb altres persones en la mateixa situació, amb les quals compartir les seves experiències.

L´espai protector i l´acompanyament que oferim són totalment gratuïts, gràcies a la col·laboració de persones com tu.

Fes un donatiu. La teva aportació és indispensable perquè Kālida pugui ser la casa de moltes persones més.

Kālida és casa seva

En Víctor i la Paula t’expliquen com se senten quan vénen a Kālida

Paula, 32 anys. Càncer hematològic.

“Kālida per mi és aprenentatge. He aprés què és el benestar, estar bé a un espai tranquil, acollidor, que em transmet calma.”

Víctor, 65 anys. càncer de pròstata.

“La primera impressió que vaig tenir de Kālida va ser molt agradable, com de recolzament, no?, d’entendre la problemàtica que tenia.”

Un model reconegut

Kālida s’inspira en l’organització Maggie’s formant part de la seva xarxa internacional de més de 30 centres. Amb més de 25 anys d’experiència, el seu model de suport complementari ha estat reconegut com a “best practice” pel National Health Service (NHS) del Regne Unit, entre d’altres.  Per la seva banda, recentment Kālida ha estat reconeguda amb la Medalla FAD – Foment de les Arts i el Disseny – de l’any 2022. La Junta Directiva d’aquesta prestigiosa organització l’ha atorgat “per la aposta pel disseny com a eina per a la millora del benestar de les persones que conviuen amb el càncer i per posar en evidència la importància de l’entorn en el procés de cura i assumir el desafiament d’humanitzar els espais mitjançant el disseny”.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

Apropa’t a Kālida Sant Pau

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Connecta amb Kālida Online

TROBA LA INFORMACIÓ I AJUDA QUE NECESSITES

T’oferim informació sobre el càncer basada en l’evidència científica i posem al teu abast recursos per ajudar-te a millorar el teu benestar físic i emocional

Accessibility Toolbar