El pròxim 26 de juliol Kālida Sant Pau obre per què s’h decidit contribuir a la nostra campanya #Dona1Dia. Moltes Gràcies!

Obrir les portes de Kālida Sant Pau costa 2.000 € al dia, i la Pepa ha decidit sumar-se a la nostra campanya #Dóna1Dia cobrint el funcionament i activitat del centre durant tot un dia , dia en el que podrem rebre a unes 60 persones. Ha triat donar el 26 de juliol, en homenatge a la persona de la seva vida, en Joan. Aquest dia compliria anys i vol celebrar-ho donant suport a les persones que ens visiten. Per a ella, els seus 7 fills, nets i família extensa, i per a cada persona que passi pel centre, aquest dia serà especial. A més, ha accedit a que ens expliqui el motiu que l’anima a fer aquest gest. Un dona admirable i adorable!

©FundacioKalida

Pregunta de Kālida: Pepa, el primer és agrair-te la teva generositat. Gràcies per donar suport a través de # Dóna1Dia a les persones que conviuen amb el càncer. Tu coneixes Kālida des de molt abans que s’inaugurés el primer centre. Si us plau, explica’ns què és el que més t’agrada o et crida l’atenció de la nostra manera d’acompanyar.

Resposta de la Pepa: Que les persones puguin entrar i sortir sense que ningú els obligui i que puguin sol·licitar ajuda si ho consideren necessari i, independentment de la seva decisió, se sentin atesos pel magnífic equip que està sempre obert a escoltar i a acompanyar.

Kālida: I ara que coneixes el centre Kālida Sant Pau, quin espai és el que més t’ha agradat i per què?

Pepa: Em va impressionar tot. Si hagués de destacar: la cuina i el menjador així com la zona de la biblioteca però en general em va semblar com si estiguessis a casa teva. Un indret càlid, acollidor, on notes que es respira pau i tranquil·litat.

Kālida: Si poguessis demanar un desig per millorar el benestar d’una persona amb càncer que estigui a prop teu i la teva família, Quin seria?

Pepa: Més que desitjar alguna cosa, li aconsellaria que anés a Kālida  a consultar, a parlar amb vosaltres, sense prejudicis i que, després, decideixi per ella mateixa si l’interessa o no el suport que oferiu. Crec que fins que no visites l’espai i coneixes a les persones que estan allà per escoltar-te i acompanyar-te, és complicat fer-se una idea del que és Kālida.

Kālida: Doncs, ens honora i ens alegra que aquest sigui el teu consell!

El proper 26 de juliol, com cada dia, Kālida rebrà a persones que tenen o han tingut càncer, i també als seus familiars i cuidadors. Aquest dia, a més d’escoltar i acollir cada persona que vingui al centre, Esther, l’Especialista en Suport Oncològic, oferirà una sessió de relaxació que no requereix inscripció prèvia. Per donar la benvinguda comptarem amb el suport de dos voluntàries, la Montse i la Marta. I probablement, entre moltes altres persones, també ens visitin la Roser i l’Albert, que solen venir a relaxar-se aquí abans o després dels seus controls a l’Hospital. Tot això gràcies a tu, Pepa!

Per col·laborar mitjançant la nostra campanya #Dóna1Dia també pots fer un donatiu conjunt, entre diversos companys de feina, familiars o amics. O pots organitzar activitats a benefici de Kālida com un mercat, una festa d’aniversari o una boda solidària…

Truca’ns al 935565731 per comentar-nos la teva idea, o entra a #Dóna1Dia  i/o a Capta per Kālida 

Totes les activitats de la Fundació Kālida són gratuïtes i obertes a qualsevol persona amb càncer, els seus familiars i els seus cuidadors que les necessitin. Per poder mantenir aquest model assistencial necessitem el teu suport. Descobreix aquí com pots col·laborar amb Kālida i millorar el benestar i qualitat de vida de les persones que conviuen amb el càncer.

cáncer, consejomecenazgo, consell mecenatge, conveni col·laboració, convenio colaboración, donación, donant honor, donante honor, fundación áurea, Fundación Kalida, Hospital de Sant Pau, Kalida Sant Pau

Artículos relacionados

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Accessibility Toolbar