No és un sacrifici i està a l’abast de tothom. Nova campanya de la FECEC.

Amb aquest missatge s’està duent a terme per vuitè any consecutiu la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer, organitzada per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) de la que Kālida en forma part.

S’han organitzat activitats a 23 municipis i 10 escoles de tot Catalunya, totes orientades a promoure estils de vida saludables entre la població. Aquest any es posa l’accent en el fet que menjar sa i mantenir-se actiu està a l’abast de tothom.

La campanya de la FECEC es basa en les recomanacions de l’Agència Internacional d’Investigació en Càncer de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), recollides en el Codi Europeu contra el càncer, que assenyala que fins al 50% dels càncers es poden prevenir amb una sèrie d’hàbits saludables, com una alimentació rica en fruites i verdures, fer activitat física regular, com caminar 30 minuts diaris, i evitar el consum de tabac o alcohol. A aquesta rutina cal afegir altres mesures com seguir els cribratges i els programes de vacunació, evitar l’exposició excessiva al sol i a substàncies cancerígenes i viure en un espai lliure de fum. Per consultar el calendari d’activitats pots entrar aquí.

A més de la prevenció, adoptar un estil de vida saludable ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i redueix el risc de recaigudes. Per això a Kālida, oferim el taller de nutrició Menjar Sa i Ioga Oncològic, adaptat a les necessitats dels que estan en tractament actiu.

Per a més informació sobre la campanya de la FECEC i el calendari d’activitats, entra aquí

Espot de la campanya: 

cáncer, Comer Sano, FECEC, Hábitos Saludables, Hàbits Saludables, Junts contra el càncer, Kalida, Kalida Sant Pau, Menjar sa, nutrició, nutrición

Artículos relacionados

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.