Kālida organitza “Un Cafè amb el Dr. Maroto” per parlar sobre càncer de pròstata

El passat 11 de juny va ser el Dia Mundial del Càncer de Pròstata. Aquest tipus de càncer és el de major afectació entre els homes, amb 35.126 nous casos a Espanya el 2020.

Amb l’objectiu d’oferir informació a les persones que conviuen amb aquest tipus de càncer, a Kālida hem organitzat un nou “Un cafè amb …”. Ens acompanyarà el Dr. Pablo Maroto, oncòleg mèdic de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona amb més de 20 anys d’experiència en l’especialitat d’oncologia genitourinària.

Un esdeveniment en el qual compartirà la seva visió sobre aquesta tipologia de càncer, les necessitats de les persones diagnosticades i recomanacions per a un millor abordatge en la vivència d’aquesta malaltia.

La trobada estarà guiada per Sara García, psicooncòloga i coordinadora del centre Kālida Sant Pau.

ET CONVIDEM A UN CAFÈ AMB …

“Un cafè amb …” són xerrades amb un format informal i proper, on els i les assistents poden participar activament, realitzar preguntes i resoldre les seves preocupacions i dubtes.

L’esdeveniment serà el proper dimecres 7 de juliol al centre Kālida. Es podrà assistir de forma presencial amb aforament reduït per complir amb les mesures de prevenció davant la COVID-19. També serà possible seguir l’acte des de casa via streaming.

INSCRIU-TE:

Per assistir presencialment, inscriu-te en aquest enllaç.
Per seguir el cafè via online, registra’t en aquest enllaç.

RELACIONATS

Accessibility Toolbar