Kālida organitza “Un Cafè amb la Dra. Majem” per parlar sobre el càncer de pulmó

El càncer de pulmó és un dels càncers més diagnosticats. L’any 2020 es van diagnosticar més de dos milions de casos a tot el món.
Segons el darrer informe de la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica (SEOM), s’estimen 29.549 nous casos a Espanya durant el 2021. Aquest tipus de càncer és un dels més diagnosticats en homes.

Al centre Kālida Sant Pau, el 10% de les visites que hem atès aquest any han estat de persones amb càncer de pulmó.

DIA MUNDIAL DEL CÀNCER DE PULMÓ

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Pulmó, el 17 de novembre, a Kālida hem organitzat una trobada amb un expert en la matèria.

Si tu o alguna persona propera a tu conviviu amb aquesta malaltia, et convidem al proper “Un cafè amb…”, una xerrada informal i propera a la que podràs participar activament, fer preguntes i resoldre els teus dubtes i preocupacions.

EL 18 DE NOVEMBRE PRENEM UN CAFÈ AMB LA DRA. MARGA MAJEM

Al proper “Un cafè amb…” ens acompanyarà la Dra. Marga Majem, oncòloga mèdica especialista en càncer de pulmó de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Ella compartirà amb tots nosaltres la seva visió sobre aquesta tipologia de càncer, les últimes novetats en investigació, les necessitats de les persones diagnosticades i recomanacions per viure bé tot i conviure amb aquesta malaltia.
La trobada estarà guiada per Sara García, coordinadora del centre Kālida Sant Pau.
L’esdeveniment serà el proper dijous 18 de novembre al centre Kālida Sant Pau i també es retransmetrà per streaming.

INSCRIU-TE ARA

  • Per seguir el cafè des de casa de forma en línia, registra’t en aquest enllaç.
  • Per assistir-hi presencialment, inscriu-te aquí (aforament limitat).

RELACIONATS

Accessibility Toolbar