Gràcies per ajudar-nos a acompanyar a les persones que conviuen amb càncer!

Cada setmana rebem la bona notícia que alguna persona més ha decidit sumar-se com “Amic de Kālida” contribuint amb una quota mensual, semestral o anual. Gràcies de tot cor per la vostra sensibilitat i confiança.

Volem donar la benvinguda a en Josep, en Jordi, la Maria, en Xavier o Luis, entre d’altres. Durant el primer trimestre d’enguany s’han decidit a col·laborar de forma regular amb Kālida, el que ens permetrà seguir treballant en assolir ràpidament la sostenibilitat de Kālida Sant Pau i començar a treballar en el desenvolupament de nous projectes.

La seva aportació fa possible que acompanyem a persones que conviuen amb el càncer, siguin pacients, familiars com cuidadors, ajudant-les a que trobin la seva manera d’adaptar-se i d’abordar aquest moment vital tan complex.

Si encara no ets “Amic” o “Amiga” de Kālida , pots començar ara. Tots podem fer alguna cosa i cada aportació suma.

  • Amb 100€/ mes cada any oferiràs sessions grupals a 120 persones, perquè puguin comprendre millor la seva malaltia i l’impacte sobre les seves vides.
  • Amb 60 €/mes proporcionaràs teràpia individual a una persona durant tot un any.
  • Amb 30 €/mes cada any 20 persones participaran del taller de nutrició de 3 hores, millorant la seva qualitat de vida durant el tractament.
  • Amb 15 €/mes cada any a 10 persones gaudiran d’una sessió de ioga i una altra de relaxació, reduint el seu nivell d’estrès i ansietat.

Totes les activitats que ofereix Kālida són gratuïtes i obertes a qualsevol persona amb càncer, familiars i/o cuidadors que les necessiten. Per poder mantenir aquest model assistencial necessitem el teu suport. Gràcies per fer-te “Amic de Kālida”

, , , , , , , , , ,

Artículos relacionados

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú