Gràcies per ajudar-nos a acompanyar a les persones que conviuen amb càncer!

Cada setmana rebem la bona notícia que alguna persona més ha decidit sumar-se com “Amic de Kālida” contribuint amb una quota mensual, semestral o anual. Gràcies de tot cor per la vostra sensibilitat i confiança.

Volem donar la benvinguda a en Josep, en Jordi, la Maria, en Xavier o Luis, entre d’altres. Durant el primer trimestre d’enguany s’han decidit a col·laborar de forma regular amb Kālida, el que ens permetrà seguir treballant en assolir ràpidament la sostenibilitat de Kālida Sant Pau i començar a treballar en el desenvolupament de nous projectes.

La seva aportació fa possible que acompanyem a persones que conviuen amb el càncer, siguin pacients, familiars com cuidadors, ajudant-les a que trobin la seva manera d’adaptar-se i d’abordar aquest moment vital tan complex.

Si encara no ets “Amic” o “Amiga” de Kālida , pots començar ara. Tots podem fer alguna cosa i cada aportació suma.

  • Amb 100€/ mes cada any oferiràs sessions grupals a 120 persones, perquè puguin comprendre millor la seva malaltia i l’impacte sobre les seves vides.
  • Amb 60 €/mes proporcionaràs teràpia individual a una persona durant tot un any.
  • Amb 30 €/mes cada any 20 persones participaran del taller de nutrició de 3 hores, millorant la seva qualitat de vida durant el tractament.
  • Amb 15 €/mes cada any a 10 persones gaudiran d’una sessió de ioga i una altra de relaxació, reduint el seu nivell d’estrès i ansietat.

Totes les activitats que ofereix Kālida són gratuïtes i obertes a qualsevol persona amb càncer, familiars i/o cuidadors que les necessiten. Per poder mantenir aquest model assistencial necessitem el teu suport. Gràcies per fer-te “Amic de Kālida”

acompañar, acompanyar, ajuda social, amic de Kalida, amigo de Kalida, ayuda social, cáncer, Fundación Kalida, Kalida Sant Pau, soporte social, suport social

Artículos relacionados

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Accessibility Toolbar