“Menjar sa” durant el càncer

Reiniciem els tallers teòric-pràctics de nutrició a Kālida Sant Pau, que enguany compten amb el patrocini d’Eli Lilly.

Els equips de professionals d’Eli Lilly van conèixer el centre Kālida Sant Pau quan encara estava en construcció, i ja llavors van mostrar interès pel programa d’acompanyament integral que estàvem començant a desplegar.

El taller “Menjar Sa”, impartit a Kālida Sant Pau per la dietista-nutricionista col·legiada Núria Duran, amb àmplia experiència en l’àmbit oncològic, és una activitat molt ben valorada per part de les persones amb càncer i els seus cuidadors. Els ajuda a bregar amb alguns símptomes de la malaltia, a minimitzar els efectes secundaris dels tractaments, i a desenvolupar un estil d’alimentació més saludable.

“M’ha agradat molt. He refrescat conceptes sobre com alimentar-me bé i m’ha donat eines per gestionar els efectes secundaris. Em sento millor preparada per conviure amb els 6 mesos de tractament que tinc per endavant.”  Rocío.

Per la seva banda, la professional a càrrec destaca les particularitats de realitzar aquest taller dins del programa integral de Kālida:

“Parlem en un context més relaxat, sense bates ni taules pel mig. Un espai acollidor, lluminós, sense presses. Els assistents se senten en confiança per parlar del seu cas i transmetre els seus dubtes. I se senten acompanyats, s’animen els uns als altres. M’agrada ajudar-los en un moment difícil i resoldre els seus dubtes en relació a la seva alimentació”.

A cada sessió, després del mòdul teòric, es realitza el pràctic, que consisteix a compartir receptes específiques d’alimentació per a persones amb càncer. En acabar es degusta una recepta saludable, que anima a introduir a la dieta aliments d’alt valor nutricional.

Agraïm especialment la confiança i col·laboració d’Eli Lilly per fer possible la realització d’aquests tallers.

Consulta aquí com poden col·laborar les empreses, i quines ja ens estan donant suport.

Accedeix a el calendari de Kālida Sant Pau per conèixer les dates dels propers tallers de nutrició “Menjar sa”

RELACIONATS

Accessibility Toolbar