Mesures COVID-19

INFORMACIÓ ACTUALITZADA SOBRE LES MESURES DE PREVENCIÓ DAVANT LA COVID-19 A KÀLIDA SANT PAU

 1. Inici
 2. /
 3. Mesures COVID-19

La nostra prioritat és, com sempre, donar suport oncològic integral complementari a les persones amb càncer i les seves famílies de la millor manera possible.

Estem al teu costat, i continuem implantant mesures preventives per oferir-te sempre un espai segur.

Funcionament de Kālida Sant Pau

Des de l’inici de la pandèmia de Covid-19, Kālida va adaptar el seu programa de suport al centre Kālida Sant Pau, tenint en compte les recomanacions de les autoritats sanitàries. Tot i que actualment les restriccions són menors que durant les etapes de més incidència de la malaltia, continuem prenent mesures d’higiene i prevenció.

 • El centre roman obert en el seu horari habitual: de dilluns a dijous de 8:30 a 17h i els divendres de 8: 30h a 15h.
 • Pots venir quan vulguis dins d’aquest horari, sense cita prèvia.
 • Atenem totes les visites individuals, en parella o en grup familiar, tant programades amb anterioritat com sense cita prèvia.
 • Sempre que la meteorologia ho permeti, animem a les persones que ens visiten, tant amb cita programada com sense cita prèvia, a aprofitar el jardí de centre per estar a l’exterior i minimitzar riscos.

Algunes de les activitats grupals, seguim fent-les en format híbrid (tan presencial com online). Per informar-te i apuntar-te a les diverses activitats pots:

 • Consultar aquí el calendari
 • Si per evitar el transport públic vols venir al teu vehicle privat, t’oferim pàrquing gratuït al Pàrquing Saba Sant Pau
 • Si malgrat totes aquestes mesures, et segueix preocupant el risc de contagi i no vols desplaçar fins al Centre Kālida  podem atendre’t amb una cita programada per telèfon o videoconferència.
Com protegim a les persones que ens visiten
 • Continuem prenent una sèrie de mesures d’higiene i de prevenció, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries:
 • Totes les persones abans d’entrar a el centre han de netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.
 • Totes les persones han d’utilitzar una màscara protectora. Si algú no té o se li trenca, li proporcionem una.
 • Mantenim portes i finestres obertes, per assegurar que l’espai es ventila permanentment.
 • Actualment, el cafè o te que oferim durant la benvinguda, només el pot preparar un voluntari o personal de Kālida.
 • Les taules, cadires i estris de la cuina, els netegem cada dia amb una solució desinfectant. El mateix fem amb els llibres de la biblioteca després de ser retornats.
 • Tot l’equip professional de Kālida Sant Pau i de la Fundació Kālida s’ha vacunat contra el Covid-19.
cancer i covid-19
Com contactar amb Kālida Sant Pau?

T’animem a que vinguis personalment a Kālida Sant Pau sense cita prèvia, però si per alguna raó no pots fer-ho, pots tenir un primer contacte amb nosaltres per e-mail o telèfon.

Preferentment, envia’ns un correu electrònic a kalida.santpau@fundaciokalida.org , i us respondrem el més aviat possible.

Si prefereixes contactar-nos per telèfon, truqueu-nos al  935 537 930 en el nostre horari habitual: de dilluns a dijous de 8:30 a 17hs i els divendres de 8: 30h a 15h. Una Especialista en Suport Oncològic t’escoltarà i atendrà. Si no hem pogut atendre la trucada, si us plau, deixa el teu missatge al contestador et respondrem el més aviat possible.

Segueix-nos a les xarxes socials

Publiquem novetats sobre el nostre programa d’acompanyament i notícies d’última hora com canvis d’horari o cursos online amb places disponibles per als següents dies. Segueix-nos i visita els nostres perfils a Instagram, Facebook, Twitter i Linkedin. També pots accedir al nostre canal de YouTube i descobrir els nostres últims vídeos.

Accés a informació fiable

Recorda que en relació a la pandèmia de Covid-19 així com per a qualsevol tema relacionat amb la teva salut, has de recórrer a fonts d’informació fiables:

 • Per a qualsevol consulta específica sobre el teu cas particular, a l’equip mèdic que et atén habitualment. Si momentàniament no poguessin atendre’t, crida a l’061
 • Per a buscar informació actualitzada, et recomanem aquestes fonts:

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

null

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Menú