Sant Jordi 2021 a Kālida Sant Pau

Aquest any podem celebrar Sant Jordi plegats a Kālida Sant Pau. Ho celebrarem amb una Setmana Cultural del 19 al 23 d’abril. Hem organitzat diverses activitats dirigides a persones amb càncer, els seus familiars i amics. Hi poden participar les persones que estiguin convivint amb el càncer, tant si han vingut o no prèviament a Kālida.

SETMANA CULTURAL A KĀLIDA

Durant tota la setmana els voluntaris de Kālida estaran impartint un taller de punts de llibre amb la tècnica de la pintura japonesa. Totes les persones que s’acostin al centre Kālida Sant Pau podran aprendre aquesta tècnica i emportar-se un punt de llibre per regalar.

Els tallers es realitzaran cada matí de 9 a 15h de dilluns 19 a divendres 23 inclòs.

A més, a totes les persones que facin un donatiu a Kālida durant aquesta setmana els regalarem un punt de llibre.

DIVENDRES 23 D’ABRIL A KĀLIDA

El dia de Sant Jordi. divendres 23 d’abril al matí:

  • A les 10:30h: es realitzarà un taller de lectura a càrrec de l’Esther Margarit, especialista en suport oncològic de Kālida. Si vols participar, porta un text que t’agradi per llegir en veu alta -un poema, un passatge d’algun conte o novel·la- per després comentar en grup les impressions i sensacions que desperta. (L’aforament d’aquesta activitat és limitat i es completarà per ordre d’arribada).
  • De 12:15 a 13:45h: Xerrada de Tania Juste, autora del llibre “L’hospital dels pobres”. Una novel·la ambientada en el període de construcció de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Conversarà amb nosaltres sobre aquesta obra, les històries desconegudes de l’hospital i sobre el concepte de combinar ciència i art per aportar benestar a totes les persones. Tindrem alguns exemplars a la venda que ha de signar l’autora. Si vols, al comprar un llibre podràs donar 1€ a Kālida.

 

RECOMANA UN LLIBRE

Aprofitant que durant la setmana de Sant Jordi també se celebra el Dia de Llibre, l’equip de Kālida recomanarà llibres a través de les xarxes socials.

Ens recomanes un llibre o ens envies una frase que tingui un significat especial per a tu? Ens ho pots fer arribar a través de les xarxes socials etiquetant-nos i utilitzant el hashtag #SantJordiKālida.

Sí convius amb el càncer i no has vingut mai a Kālida, aquesta pot ser una bona ocasió per apropar-te.

T’hi esperem!

 

Més informació sobre Tània Juste:

Tània Juste (Barcelona1972) és una escriptora catalana. Llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona. L’any 2009 va publicar la seva primera novel·la, A flor de pell, situada a la Barcelona dels anys vint, en plena dictadura de Primo de Rivera. El 2012 publica amb Columna Els anys robats, un homenatge als aviadors republicans durant la Guerra Civil. L’hospital dels pobres és la seva tercera novel·la publicada, aquesta vegada ambientada en els primers anys del segle xx durant la construcció de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Compagina l’escriptura amb feines de traducció al català i al castellà, així com col·laboracions en llibres col·lectius. També ha participat en l’antologia Veus de la nova narrativa catalana (Empúries 2010), com a autora i com a traductora. L’any 2015 guanya el Premi Néstor Luján per la novel·la Temps de família.

RELACIONATS

Accessibility Toolbar