Segon “Diumenge Solidari” del Recinte Modernista a benefici de Kālida

El 7 de novembre, al Recinte Modernista de Sant Pau organitza un nou “Diumenge Solidari” i l’import de les entrades es donarà íntegrament a Kālida.

Aquest dia, en comprar la teva entrada, a més de visitar els pavellons i jardins d’aquest conjunt monumental que és patrimoni de la UNESCO, estaràs col·laborant perquè a Kālida continuem acompanyant dia a dia a les persones amb càncer i les seves famílies.

Volem que les persones que participin d’aquesta jornada puguin conèixer Kālida Sant Pau, per això, aquest dia obrirem les portes del centre.

Podràs:

  • Participar d’una visita guiada a l’edifici, dissenyat per la Benedetta Tagliabue i el seu equip de EMBT, sota el concepte de “arquitectura per a tenir cura”.
  • Contribuir amb les persones que visiten Kālida comprant objectes solidaris: polseres de Maritucaeva i ceràmica de Mariona Barba entre d’altres.
  • Relaxar-te al jardí de Kālida Sant Pau i experimentar en primera persona la sensació de calma i protecció d’aquest espai, que moltes persones defineixen com “un oasi”.

Les visites guiades es faran de 10:30 a 14:30h., cada 20 minuts i en grups de màxim 10 persones. No es requereix inscripció prèvia.

Prendrem totes les mesures de prevenció i higiene necessàries davant la Covid-19, per fer la teva visita segura i agradable.

Entra aquí per comprar les teves entrades al Recinte Modernista.

Agraïm especialment a la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, patrona fundadora de Kālida, per col·laborar amb la nostra tasca un any més mitjançant aquest Diumenge Solidari.

Pots consultar aquí les mesures de prevenció vigents al Recinte Modernista

RELACIONATS

Accessibility Toolbar