Suport emocional

Kālida acompanya i dona suport a les persones que viuen amb el càncer així com al seu entorn per tal d’abordar els efectes psicològics associats a la malaltia en les seves diferents fases: diagnòstic, tractament, supervivència i, si es dona el cas, el final de vida amb l’objectiu de fomentar la seva resiliència i facilitar la seva adaptació al procés oncològic.

A més de la teràpia psicològica individual, Kālida aposta decididament per als Grups de Suport, considerant-los l’essència de seu programa assistencial. La investigació científica ha demostrat que aquells que participen en grups de suport experimenten millores en el seu estat d’ànim i a la seva qualitat de vida.

“Va ser entrar per la porta de Kālida i veure com un raig de llum. Vàrem arribar-hi amb ràbia i molt dolor. Les sessions amb les psicooncòlogues ens van ajudar a expressar-ho … si no ho fas, et destrossa. En els seus últims dies, la meva dona em va dir: “Has de seguir anant a Kālida , perquè t’ajuda molt“.

En David ha rebut suport psicooncològic en parella i individual tant durant el tractament i final de vida com el dol de la seva dona.

David

Va perdre a la seva dona a causa d'un sarcoma.

Serveis

Els i les professionals de la Psicooncologia de Kālida estan a la disposició de totes les persones que ens visitin per oferir el suport emocional que cadascú necessiti i aprendre estratègies per fer front al diagnòstic així com a la vivència del càncer i les seves conseqüències.

Per tenir més informació i detalls sobre les nostres activitats de Suport Emocional, Apropa’t al nostre primer centre al costat de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Activitats

Dirigides tant a persones amb càncer, les seves famílies com a persones cuidadores. Un espai confidencial i càlid que permeti l’expressió de problemes i emocions, establint un vincle terapèutic.

Necessites ajuda?

Si busques suport o creus que podem ajudar a alguna persona amb càncer del teu entorn, posa’t en contacte amb nosaltres o apropa’t al Centre Kālida Sant Pau.

Recinte Històric Hospital de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 – Barcelona
kalida.santpau@www.fundaciokalida.org – Tel. 935 537 930

Menú