Suport emocional

Kālida acompanya i dona suport a les persones que viuen amb el càncer així com al seu entorn per tal d’abordar els efectes psicològics associats a la malaltia en les seves diferents fases: diagnòstic, tractament, supervivència i, si es dona el cas, el final de vida amb l’objectiu de fomentar la seva resiliència i facilitar la seva adaptació al procés oncològic.

A més de la teràpia psicològica individual, Kālida aposta decididament per als Grups de Suport, considerant-los l’essència de seu programa assistencial. La investigació científica ha demostrat que aquells que participen en grups de suport experimenten millores en el seu estat d’ànim i a la seva qualitat de vida.

Serveis

Els i les professionals de la Psicooncologia de Kālida estan a la disposició de totes les persones que ens visitin per oferir el suport emocional que cadascú necessiti i aprendre estratègies per fer front al diagnòstic així com a la vivència del càncer i les seves conseqüències.

Per tenir més informació i detalls sobre les nostres activitats de Suport Emocional, Apropa’t al nostre primer centre al costat de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Activitats

Sessions Teràpia Individual

Dirigides tant a persones amb càncer, les seves famílies com a persones cuidadores. Un espai confidencial i càlid que permeti l’expressió de problemes i emocions, establint un vincle terapèutic.

Grups de Suport emocional

Proporcionen un espai segur on expressar les emocions que moltes vegades no es volen compartir amb els amics o familiars. Espais per parlar amb llibertat i confiança sobre pors, preocupacions i on aprendre a gestionar i desenvolupar estratègies per abordar l’impacte del càncer.

Viure bé amb estrès

Viure bé amb estrès és un curs adreçat a qualsevol persona que tingui o hagi tingut càncer o el seu cuidador principal, on s’aprenen diferents mètodes de relaxació incloent: control de pensaments ansiosos, meditació, visualització i relaxació “ràpida” o d’emergència.

I ara què?

I ara què? és un curs per a qualsevol persona que hagi finalitzat el seu tractament oncològic, que ofereix habilitats i tècniques per ajudar a gestionar els problemes físics, emocionals i pràctics que sorgeixen un cop finalitzat el tractament del càncer.

Cuidar als Cuidadors

Cuidar als Cuidadors és un curs adreçat a qualsevol persona que tingui cura d’una persona amb càncer que permet aprendre més sobre el càncer així com conèixer millor el paper del persona cuidadora i l’impacte que el càncer pot tenir sobre la seva vida.

Menú