La Newsletter de Kālida #58
desembre 2023
APROPA'T A KĀLIDA SANT PAU

Et recordem que a Kālida tens a la teva disposició activitats complementàries als tractaments mèdics per millorar el teu benestar si estàs convivint amb el càncer. Durant el mes de desembre destaquem: 

  • Taller de suport al Transplantament de Medul·la Òssia. Dilluns 4/12 a les 10:30h (online). 
  • Taller "Fisioterapia preventiva en càncer de mama". Dimecres 13/12 a les 10h. Sessió de seguiment oberta a totes les persones que ja hi han participat 
  • Taller "El bon dormir": Divendres 15/12 a les 12h. Sessió de seguiment oberta a totes les persones que ja hi han participat 
  • Taller "Caps al Vent". Dijous 14/12 a les 10h.
  • Taller de Nutrició "Menjar sa". Dijous 14/12 a les 11:30h.

Consulta el calendari del mes, o apropa't en qualsevol moment, sense cita prèvia en l'horari de sempre (de dilluns a dijous de 8:30h a 17:00h i divendres de 8:30h a 15:00h)*. 

T'hi esperem! Hi som per acompanyar-te.

NOTA: Del 27 al 29 de desembre, a més dels festius del mes, Kālida Sant Pau romandrà tancat. Durant aquests dies, podràs consultar el calendari dels mesos de desembre i gener i apuntar-te als cursos que s'inicien després de les festes.

Consulta l'agenda completa
Fes un regal solidari aquest Nadal!

Una tassa, una cantimplora, una polsera, un buf.. què regalaràs al teu amic invisible?Aquestes festes, regala productes solidaris de la botiga de Kālida i contribueix al benestar de les persones amb càncer que ens visiten cada dia.  Recorda que també podràs comprar-los al centre Kālida Sant Pau. Fes-hi un cop d'ull aquí. 
ALTRES NOVETATS DESTACADES A KĀLIDA
Fem manualitats nadalenques!
 
Et convidem a venir al centre per crear elements de decoració nadalenca. Farem un petit taller de ceràmica, utilitzant argila d'assecat a l'aire. En acabar-lo podràs emportar-te les peces a casa per decorar el teu arbre o per regalar! Vine al centre dilluns 11 de desembre de 9:30h a 11:30h.
Taller de cuina: Aprenem a fer gyozes!

El dia 12 de desembre a les 17h, vine al taller per aprendre a fer gyozes! Una trobada culinària a càrrec de Mireia Han i Qu Xinyi. Aquestes receptes han comptat l’assessorament nutricional de la Núria Duran, dietista i nutricionista de Kālida Sant Pau. Apunta-t'hi aquí. 

ET RECOMANEM... RECURSOS A KĀLIDA ONLINE
Taller "El Bon dormir"

Tenir una bona qualitat del son és un pilar fonamental per a la salut, tant com una bona alimentació, el benestar emocional i l’activitat física. La Gemma va participar al taller fa uns mesos i n’explica la seva experiència juntament amb el Jaume Escurín, professional d’Adsalutem Institut del Son. Descobreix aquí l'experiència.
Guia descarregable "Per on començar amb el càncer"
Una guia basada en l’evidència científica que fomenta les habilitats necessàries per ajudar-te a gestionar l’estrès associat al procés oncològic. Pot ser útil, no només a les persones diagnosticades de càncer sino també a persones properes com familiars o amics. Descarrega't aquí el PDF.
Ja ens segueixes a les xarxes socials? No et perdis les últimes novetats
@fundaciokalida
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
Fundació Kālida
C/ Sant Antoni Maria Claret 167, 08025 Barcelona
hola@fundaciokalida.org
www.fundaciokalida.org

Part de la Xarxa Internacional Maggie's

Copyright © 2019 Fundació Kālida, Tots els drets reservats

D'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD) i la resta de normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, t'informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades propietat de FUNDACIÓ PRIVADA KĀLIDA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per a l'enviament de comunicacions que poden ser del teu interès. Les teves dades no se cediran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no demanis la seva cancel·lació o oposició. La present comunicació comercial s'envia sota l'empara de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la informació i de comerç electrònic. Si vols deixar de rebre comunicacions comercials, revocar el seu consentiment o exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça lopdgdd@fundaciokalida.org indicant a l' assumpte "Baixa comunicacions comercials", o comunicant-ho per escrit, sempre indicant les teves dades personals, a l'adreça postal que trobaràs a continuació. També pots actualitzar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista aquí. Si consideres que el tractament de dades personals no s'ajusta a la normativa vigent, pots presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.agpd.es)