A Kālida Sant Pau hem fet 5 anys de vida i volem celebrar-ne 5, 10 i 20 més per seguir acompanyant a les persones amb càncer, els seus cuidadors i familiars quan ho necessitin.

Des dels inicis de Kālida hem dit 50.000 “Bon dia”, a les prop de 9.000 persones amb càncer o els seus familiars que s’hi han apropat.

Volem presentar-te uns quants protagonistes que han estat clau per fer realitat el suport que oferim. Tots ells han viscut Kālida des d’una perspectiva ben diferent. Els propers dies et convidem a descobrir les seves històries.

T’animem, com ells i elles, a formar part de Kālida fent un donatiu un puntual o convertint-te en Amic de Kālida, perquè junts acompanyem cada dia a més persones i treballem per crear una xarxa de centres Kālida, com Maggie’s al Regne Unit.

Junts, construïm esperança.

Comptem amb tu?

En primera persona

Descobreix les històries de la Rosy, l’Albert i la Glòria

Rosy Williams

Ambaixadora d’honor i impulsora de Kālida Sant Pau

 

Albert

Ex-usuari de Kālida Sant Pau, voluntari i Amic de Kālida  

 

Glòria

Voluntària de Kālida Sant Pau

 

A Kālida acompanyem gratuïtament gràcies a les donacions de persones com tu.

PARLEN LES PROFESSIONALS

Descobreix la tasca de la Candida i de l’equip assistencial de Kālida Sant Pau

Cándida Castillo

Responsable de Captació de Fons de la Fundació Kālida

Teresa, Sara, Eva M, Ana i Eva F

Equip assistencial de Kālida Sant Pau

La teva aportació és imprescindible per continuar al costat de moltes persones convivint amb el càncer

Un model reconegut

Kālida s’inspira en l’organització Maggie’s formant part de la seva xarxa internacional de més de 30 centres. Amb més de 25 anys d’experiència, el seu model de suport complementari ha estat reconegut com a “best practice” pel National Health Service (NHS) del Regne Unit, entre d’altres. Des de la seva inauguració l’any 2019 el centre Kālida Sant Pau ha atès més de 15.000 visites sense cita prèvia, contribuint a que aquestes persones se sentin més acompanyades (>98% segons l’enquesta anual). Ens puntuen amb un grau de satisfacció de 4 o 5 estrelles (> 91%) i un grau de recomanació NPS de més del 90%.

Actualment, la Fundació Kālida està en converses amb alguns dels principals hospitals de referència en tractaments oncològics del país per tal d’expandir la xarxa de centres Kālida .

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

Apropa’t a Kālida Sant Pau

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Connecta amb Kālida Online

TROBA LA INFORMACIÓ I AJUDA QUE NECESSITES

T’oferim informació sobre el càncer basada en l’evidència científica i posem al teu abast recursos per ajudar-te a millorar el teu benestar físic i emocional

Accessibility Toolbar