El diagnòstic

COM MÉS AVIAT AVISIS AL METGE DELS SÍMPTOMES, MÉS PROBABILITATS DE TRACTAR EL CÀNCER AMB ÈXIT

Si sospites que tens càncer o si t’acaben de diagnosticar la malaltia, probablement estàs preocupat i tens molts dubtes. És molt important que identifiquis els canvis en el teu cos que podrien ser símptomes cancerígens i que contactis ràpidament amb el metge de capçalera per a descobrir què està passant.

La gran majoria de símptomes són compatibles amb altres malalties, és a dir, no són greus, però si ho consultes amb rapidesa, et faran les proves necessàries per a obtenir un diagnòstic i calmar la preocupació. I si es confirma, recorda que un dictamen precoç sovint significa que el càncer pot tractar-se exitosament.

Recorda que a Kālida som aquí per a acompanyar-te. Si t’han diagnosticat càncer o a una persona estimada, pots passar pel centre i comentar tot el que et preocupi amb les professionals del nostre equip.

En aquesta secció t’orientem sobre les proves més habituals, les preguntes que pots fer per a comprendre millor el diagnòstic i sobre els professionals i serveis oncològics que trobaràs en el sistema de salut pública.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

Apropa’t a Kālida Sant Pau

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Connecta amb Kālida Online

El tractament

Existeixen múltiples teràpies per controlar i inclús curar alguns tipus de càncer. S'utilitzen sols o combinats.
Més informació

Accessibility Toolbar