CENTRE KĀLIDA SANT PAU

  1. Inici
  2. Com t’ajudem
  3. Centre Kālida Sant Pau

A Kālida Sant Pau, cada dia és jornada de portes obertes

Ubicat al Recinte Històric de l’Hospital de Sant Pau, adjacent a l’Hospital de dia i les Consultes Externes d’Oncologia i Hematologia, Kālida Sant Pau és un espai obert i totalment gratuït per a qualsevol persona que convisqui amb el càncer, ja siguin pacients, familiars o cuidadors. Apropa’t en qualsevol moment, sense cita prèvia ni derivació mèdica, per obtenir el suport pràctic, emocional i social del nostre equip de professionals assistencials.

DADES PRÀCTIQUES

Horari? De dilluns a dijous de 8h30 a 17h i els divendres de 8h30 a 15h.

On som? Al Recinte Històric de l’Hospital de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona. Tel. 935 537 930

Com arribar-hi? Descarrega el plànol d’accés.

Aparcament gratuït a l’Hospital de Sant Pau per a persones amb mobilitat reduïda i/o altres necessitats especials, que reben el suport de Kālida. Gràcies a la col·laboració de SABA. Per beneficiar-te’n, consulta a l’equip del Centre.

Codi Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris de Catalunya: E08725945 

ACTIVITATS I SERVEIS

A continuació trobaràs els cursos, tallers, sessions o activitats presencials i en línia, totes elles gratuïtes, que tens al teu abast. Per a inscriure’t, apropa’t, sense cita prèvia, o bé envia’ns un email a kalida.santpau@fundaciokalida.org. Per tal de prevenir riscos també estem a la teva disposició en línia mitjançant Kālida a casa. T’esperem!

Per saber-ne més, descarrega el nostre calendari d’activitats.

Suport Pràctic

Suport Emocional

Suport Social

Amics de kalida

Kālida a casa

Activitats en línia

L’Equip

A Kālida Sant Pau, l’únic protocol que seguim és saludar a l’entrar.

L’equip de Kālida Sant Pau està format per professionals compromesos i amb molta experiència donant suport a persones immerses en processos oncològics. Compta amb expertes en Psicooncologia, Infermeria i Treball Social així com altres disciplines com la Dietètica-Nutrició, el ioga, el Artteràpia … La seva missió és orientar-te perquè trobis el suport emocional, pràctic o social que necessitis, de forma totalment gratuïta, tant en sessions individuals, tallers com en grups de suport.

Per a més informació sobre el nostre equip professional i descobreix qui són i com poden ajudar-te

Coordinadora Kālida Sant Pau. Psicooncòloga
Psicooncòloga
Assessora Serveis i Prestacions Socials
Especialista en Suport Oncològic
Especialista en Suport Oncològic
Nuria Durán Dietista-Nutricionista
Dietista-Nutricionista
Adriana Jarrín Ioga oncològic
Professora de Ioga oncològic
Fisioterapeuta i Osteòpata. Voluntari
Iolanda Pujol Fundació Kalida
Artterapeuta. En col·laboració amb Fundació Nous Cims
Artterapeuta. En col·laboració amb Fundació Nous Cims
Psicòloga especialista en son. En col·laboració amb AdSalutem Instituto de Sueño.

Les persones voluntàries són claus per a que l’equip assistencial de Kālida Sant Pau pugui oferir suport a les persones que ens visiten. Ajuden a donar-los-hi la benvinguda, a que es familiaritzin amb l’espai, en la gestió diària del centre, a organitzar esdeveniments o a fer tasques especialitzades segons les necessitats assistencials detectades.

Descobreix les oportunitats que ofereix Kālida Sant Pau per a fer de Voluntari.

Equip Kalida Sant Pau

Arquitectura i Disseny

Kālida Sant Pau ha estat el primer Centre Kālida en projectar-se i construir-se. Dissenyat desinteressadament per l’arquitecta Benedetta Tagliabue, directora de l’estudi Miralles Tagliabue EMBT, ha estat pensat com un pavelló jardí en el qual els límits entre interior i exterior es desdibuixen. L’espai s’organitza en un edifici de més de 400 m2 organitzat en dos nivells i una zona enjardinada de 650 m2.

Pel que fa al disseny d’interiors, hem comptat amb el suport altruista de Patricia Urquiola i el seu equip a Studio Urquiola, que ha permès dotar a aquest espai obert i flexible, d’una atmosfera càlida i amable, que transmeti sensacions dinàmiques i positives. A més, la seva implicació ha permès sumar al projecte grans marques de mobiliari, il·luminació, paviments… que han col·laborat desinteressadament en aquets projecte.

L’arquitecte:
Tagliabue

Benedetta Tagliabue

Miralles Tagliabue EMBT és un estudi d’arquitectura fundat el 1994 per l’associació d’Enric Miralles (1955-2000) i Benedetta Tagliabue a Barcelona.

Benedetta Tagliabue

“Volem que la gent no sàpiga on és, que només vegi jardí, flors, que li inundi la llum. De fet, estem a l’Hospital de Sant Pau, l’obra mestra de Domènech i Montaner, algú que tenia clara la idea que la bellesa cura i dóna pau “.

Benedetta Tagliabue

La interiorista:
Urquola

Patricia Urquiola

Studio Urquiola és un prestigiosa firma d’arquitectura i interiorisme liderada per Patricia Urquiola des que es fundà l’any 2001.

“L’atmosfera ha de ser càlida i amable, com ho és en un espai domèstic. Per tant, hem seleccionat colors suaus per a les cobertes principals, com fusta i ceràmica que donen a l’entorn general un ambient similar al d’una llar.”

Patricia Urquiola

Jardins Kalida Sant Pau

Per l’enjardinament, hem comptat amb l’assessorament i execució dels serveis de jardineria de la Fundació Gaspar de Portolà.

Basant-nos en la concepció d’hospital-jardí de Domènech i Montaner, s’ha configurat amb l’objectiu d’establir una transició tranquil·la amb l’Hospital, convertint-se en una extensió del Centre. Les espècies seleccionades són principalment mediterrànies, medicinals i aromàtiques.

 Vols veure com es va construir el centre?
Galeria d’imatges de Kālida Sant Pau.

Reconeixement

La gestació de Kālida Sant Pau ha estat fruit de l’impuls i col·laboració de diverses entitats privades. A aquest lideratge, se li han sumat moltes voluntats, tant de persones, famílies com de diferents empreses i fundacions.

Finalment, després d’un llarg i complex camí, el 9 de maig de 2019 va inaugurar el primer Centre Kalida, esperant que es converteixi en el vaixell insígnia de molts més en el futur.

Amb l’impuls de:
  • Fundació Nous Cims
  • Fundació Hospital de Sant Pau
En col·laboració amb:

A més de les principals entitats impulsores y col·laboradores, el projecte ha estat i segueix essent possible gràcies a la generositat de les següents persones i entitats:

EMBT logo
Urquiola logo
Andreu World Logo
Bulthaup logo
Cementos Molins
American Hardwood Export Council
Flos logo
Listone Giordano logo
Ascensors Jordà logo
Mutina logo
Viccarbe logo
Point logo
International Woman Barcelona
Kettal Logo
Gan logo
Airlan logo
Cappellini logo
Roca logo
Aquilea Logo
Marset logo
Teixidors Logo
Kvadrat Logo

Daikin · Riba Massanell · Grundfos · Gres Aragon · Arlex · Rotary Club Barcelona Millennium · Fundación María Francisca de Roviralta · Vidres Gràcia · Brita · Xix Tonic Productions SL · Almost 200 Productions SL · Velfont · Nordream · Alfonso Rodés Vilà ·  Família Castejón · Família Williams · Daniel & Emily Strong · Família Reventós Spà i amics · Estela Vidaller · Sandra Liñeira · Cormac Walsh · Família Macleod · Maria Martínez Pujol Xicoy · Julia Knowles · Família Clements · Maria Isabel Casanellas · Marc Tintoré Riviére · Barry Davys · Piluca Peris · Deborah Palacios · Mònica Sans Carré · Bob West · Rowena Davies

Menú