CENTRE KĀLIDA SANT PAU

A Kālida Sant Pau, cada dia és jornada de portes obertes

 Kālida Sant Pau és un espai obert i totalment gratuït per a totes les persones que conviuen amb el càncer. Tan si t’han diagnosticat càncer, com si ets familiar o cuidador d’una persona amb càncer, pots apropar-te en qualsevol moment, sense cita prèvia ni derivació mèdica. El centre està ubicat al Recinte de l’Hospital de Sant Pau, i pots venir-hi independentment de l’hospital on t’atenguin. Aquí podràs gaudir d’un espai acollidor i rebre suport del nostre equip de professionals de suport oncològic integral.

Hi som per acompanyar-te

Mentre convius amb el càncer, a Kālida t’acompanyem a tu i als teus en tot el que necessitis. Et podem ajudar de moltes maneres:

Gestió emocional

Efectes secundaris i símptomes

Dia a dia i relacions socials

Benestar corporal i moviment

Cuidar-te mentre cuides

AGENDA

Descobreix l’agenda amb els cursos, tallers, sessions o activitats totes elles gratuïtes, que tens al teu abast facilitades pel nostre equip de professionals i dissenyades per millorar el teu benestar mentre convius amb el càncer. Pots descarregar aquí el calendari del mes de març i el del mes d’abril. 

PROPERES ACTIVITATS

Sessions de Ioga oncològic

Sessions de Ioga oncològic

Millorar el teu benestar físic i alleuja el dolor, l'ansietat i l'estrès.
abril 22, 2024 - 10:00 am
Llegir més
Taller de suport al Trasplantament de Medul·la Òssia

Taller de suport al Trasplantament de Medul·la Òssia

Taller en línia dirigit a persones que esperen un trasplantament de medul·la òssia.
abril 22, 2024 - 10:30 am
Llegir més
Sessions de Pilates

Sessions de Pilates

Activitat quinzenal que fomenta l'exercici lleuger tant a interior com a l'aire lliure, promovent la concentració i reforçant a nivell cardiovascular, muscular i immunològic
abril 23, 2024 - 10:00 am
Llegir més

DADES PRÀCTIQUES

Direcció: Recinte Històric de l’Hospital de Sant Pau. Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 Barcelona.
Horari: De dilluns a dijous de 8h30 a 17h i els divendres de 8h30 a 15h.
Telèfon: 935 537 930
Email: kalida.santpau@fundaciokalida.org
Com arribar-hi? Descarrega el plànol d’accés.
Aparcament gratuït a l’Hospital de Sant Pau per a persones amb mobilitat reduïda i/o altres necessitats especials, que reben el suport de Kālida. Gràcies a la col·laboració de SABA. Per beneficiar-te’n, consulta a l’equip del Centre.
Codi Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris de Catalunya: E08725945 

Contacta amb Kālida Sant Pau

"*" Indica els camps obligatoris

Nom*
FUNDACIÓ PRIVADA KĀLIDA és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR).
Política de privacitat*
Comunicacions

L’Equip

A Kālida Sant Pau, l’únic protocol que seguim és saludar a l’entrar.

L’equip de Kālida Sant Pau està format per professionals compromesos i amb àmplia experiència donant suport a persones immerses en processos oncològics. Compta amb professionals de la Psicooncologia, Infermeria i Treball Social així com altres disciplines com la Dietètica-Nutrició, el ioga, l’Artteràpia, la Fisioteràpia … La seva missió és orientar-te perquè trobis el suport emocional, pràctic o social que necessitis, de forma totalment gratuïta, tant en sessions individuals, tallers com en grups de suport.

Descobreix el nostre equip professional, qui són i com poden ajudar-te

Coordinadora Kālida Sant Pau. Psicooncòloga
Psicooncòloga
Assessora Serveis i Prestacions Socials
Especialista en Suport Oncològic
Dietista-Nutricionista
Professora de Ioga oncològic
Fisioterapeuta i Osteòpata. Voluntari
Artterapeuta. En col·laboració amb Fundació Nous Cims
Artterapeuta. En col·laboració amb Fundació Nous Cims

Les persones voluntàries són claus per a que l’equip assistencial de Kālida Sant Pau pugui oferir suport a les persones que visiten el centre. Ajuden a donar-los-hi la benvinguda, a que es familiaritzin amb l’espai, en la gestió diària del centre, a organitzar esdeveniments o a fer tasques especialitzades segons les necessitats assistencials detectades.

Descobreix les oportunitats que ofereix Kālida Sant Pau per a fer de Voluntari.

Equip Kalida Sant Pau

Arquitectura per cuidar

Kālida Sant Pau ha estat el primer Centre Kālida en projectar-se i construir-se. Dissenyat desinteressadament per l’arquitecta Benedetta Tagliabue, fundadora de l’estudi Miralles Tagliabue EMBT, ha estat pensat com un pavelló jardí en el qual els límits entre interior i exterior es desdibuixen. L’espai s’organitza en un edifici de 400 m2 organitzat en dos nivells i una zona enjardinada de 650 m2.

Pel que fa al disseny d’interiors, ha comptat amb el suport altruista de Patricia Urquiola i el seu equip a Studio Urquiola, que ha permès dotar a aquest espai obert i flexible, d’una atmosfera càlida i amable, que transmeti sensacions dinàmiques i positives. A més, la seva implicació ha permès sumar al projecte grans marques de mobiliari, il·luminació, paviments… que han col·laborat desinteressadament en aquets projecte.

L’arquitecte:
Tagliabue

Benedetta Tagliabue

Miralles Tagliabue EMBT és un estudi d’arquitectura fundat el 1994 per l’associació d’Enric Miralles (1955-2000) i Benedetta Tagliabue a Barcelona.

Benedetta Tagliabue

“Volem que la gent no sàpiga on és, que només vegi jardí, flors, que li inundi la llum. De fet, estem a l’Hospital de Sant Pau, l’obra mestra de Domènech i Montaner, algú que tenia clara la idea que la bellesa cura i dóna pau “.

Benedetta Tagliabue

La interiorista:
Urquola

Patricia Urquiola

Studio Urquiola és un prestigiosa firma d’arquitectura i interiorisme liderada per Patricia Urquiola des que es fundà l’any 2001.

“L’atmosfera ha de ser càlida i amable, com ho és en un espai domèstic. Per tant, hem seleccionat colors suaus per a les cobertes principals, com fusta i ceràmica que donen a l’entorn general un ambient similar al d’una llar.”

Patricia Urquiola

Jardins Kalida Sant Pau

Per l’enjardinament, hem comptat amb l’assessorament i execució dels serveis de jardineria de la Fundació Gaspar de Portolà.

Basant-nos en la concepció d’hospital-jardí de Domènech i Montaner, s’ha configurat amb l’objectiu d’establir una transició tranquil·la amb l’Hospital, convertint-se en una extensió del Centre. Les espècies seleccionades són principalment mediterrànies, medicinals i aromàtiques.

 Vols veure com es va construir el centre?
Galeria d’imatges de Kālida Sant Pau.

Reconeixement

La gestació de Kālida Sant Pau ha estat fruit de l’impuls i col·laboració de diverses entitats privades. A aquest lideratge, se li han sumat moltes voluntats, tant de persones, famílies com de diferents empreses i fundacions.

Finalment, després d’un llarg i complex camí, el 9 de maig de 2019 va inaugurar el primer Centre Kalida, esperant que es converteixi en el vaixell insígnia de molts més en el futur.

Amb l’impuls de:
  • Fundació Nous Cims
  • Fundació Hospital de Sant Pau
En col·laboració amb:

A més de les principals entitats impulsores y col·laboradores, el projecte ha estat i segueix essent possible gràcies a la generositat de les següents persones i entitats:

EMBT logo
Urquiola logo
Andreu World Logo
Bulthaup logo
Cementos Molins
American Hardwood Export Council
Flos logo
Listone Giordano logo
Ascensors Jordà logo
Mutina logo
Viccarbe logo
Point logo
International Woman Barcelona
Kettal Logo
Gan logo
Airlan logo
Cappellini logo
Roca logo
Aquilea Logo
Marset logo
Teixidors Logo
Kvadrat Logo

Daikin · Riba Massanell · Grundfos · Gres Aragon · Arlex · Rotary Club Barcelona Millennium · Fundación María Francisca de Roviralta · Vidres Gràcia · Brita · Xix Tonic Productions SL · Almost 200 Productions SL · Velfont · Nordream · Alfonso Rodés Vilà ·  Família Castejón · Família Williams · Daniel & Emily Strong · Família Reventós Spà i amics · Estela Vidaller · Sandra Liñeira · Cormac Walsh · Família Macleod · Maria Martínez Pujol Xicoy · Julia Knowles · Família Clements · Maria Isabel Casanellas · Marc Tintoré Riviére · Barry Davys · Piluca Peris · Deborah Palacios · Mònica Sans Carré · Bob West · Rowena Davies

Accessibility Toolbar