LA MALALTIA

CAUSADA PER MÚLTIPLES FACTORS

Parlem del càncer quan en realitat hauríem de parlar dels càncers. El motiu d’aquesta pluralitat és degut a que són malalties causades per moltes raons (anomenades multifactorials), fruit de l’efecte combinat de factors genètics i ambientals.

En aquesta secció, trobaràs informació sobre què és el càncer, com podem prevenir-lo o reduir-ne el risc d’aparició gràcies a hàbits saludables en el nostre dia a dia així com què és el càncer hereditari o familiar,  és a dir,  fruit d’alguna mutació o defecte genètic.

Els continguts d’aquesta secció estan pensats per a transmetre’t de forma senzilla i comprensible la complexitat que envolta el càncer (o càncers). De tota manera, recorda que la informació més precisa i acurada sempre la tindrà l’equip de professionals sanitaris que t’atén a tu o a la persona del teu entorn que estigui afectada per la malaltia.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

Apropa’t a Kālida Sant Pau

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Connecta amb Kālida Online

El tractament

Existeixen múltiples teràpies per controlar i inclús curar alguns tipus de càncer. S'utilitzen sols o combinats.
Més informació

Accessibility Toolbar