DONANTS ESTRATÈGICS

APORTACIONS D’ALT VALOR I IMPACTE

  1. Inici
  2. Col·labora
  3. Donants Estratègics

La creació i posada en marxa de Kālida ha estat possible gràcies a la visió, el compromís i el suport econòmic de fundacions, empreses i institucions. Per continuar acompanyant les persones que conviuen amb el càncer, necessitem la col·laboració de nous donants estratègics, amb els quals volem establir relacions de confiança a llarg termini.

El Consell de Mecenatge de Kālida

Integrat per un grup de donants que fa aportacions a partir de 25.000€ cada any. Reben regularment informació detallada sobre els assoliments i reptes de Kālida. Un representant de cada empresa, fundació o família membre del Consell de Mecenatge participa a les reunions anuals, per a vetllar per l’adequada aplicació dels recursos econòmics aportats, i contribuir activament al desenvolupament de la nostra missió.

Patrocinis i acords de col·laboració

Algunes empreses contribueixen amb les persones amb càncer que visiten Kālida patrocinant activitats de suport emocional, pràctic o social i fins i tot activitats institucionals. Altres decideixen implicar els seus clients i treballadors, posant en marxa campanyes de petits donatius o de productes solidaris a favor de Kālida. Sempre estarem oberts a escoltar les teves idees, per trobar les maneres que millor s’adaptin a la teva empresa.

Aportacions estratègiques

Cobrim totes les despeses assistencials i de funcionament del centre Kālida Sant Pau durant 1 mes, en el que podem rebre més de 1.000 vistes.
Podem dur a terme totes les activitats de suport pràctic durant 3 mesos: assessorament per part de les Especialistes en Suport Oncològic, i tots els cursos i tallers per a millorar el benestar físic: nutrició, ioga, son i descans, cura de la pell, etc.
Podem oferir 200 sessions de suport piscooncològic individual o en parella.

FES-TE EMPRESA AMIGA

També pots col·laborar fent un donatiu periòdic o puntual a través de la teva empresa per contribuir a millorar el benestar i la qualitat de vida de las persones amb càncer.

Per a més informació i detalls, contacteu amb:

Cándida Castillo

Responsable de Captació de Fons i Comunicació

Reconeixement

Agraïm la generositat, el suport i la confiança de:

Amb l’impuls de:
En col·laboració amb:
Consell de mecenatge:
Amb el suport de:
Gràcies a la generositat de:
Amb el compromís de:
Moda Ese o Ese  S.L. – Frinvert Hold S.L – Envase Gráfico Industrial S.A – EAP Dreta de l’Eixample –Associació de Comerciants Gaudí Shopping Fundación Real Dreams –Asociación Española de Afectados de Cáncer de Pulmón –Fundació Privada Gaspar de Portolà –  Sige 2005 SL – Dama Design Productions S.L – Recordar Barcelona S.R.L – Centro Ortopédico Almirall – Saba Infraestructuras S.A – Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) – Fundació Privada Claror – AdSalutem, Instituto del Sueño – Avene-Pierre Fabre – Rilastil – Cumlaude – Picam Associació Prevenció i Informació Càncer Molins

Si vols descobrir quines persones i entitats han fet possible la construcció del nostre primer Centre Kālida, entra a Kālida Sant Pau.

Contacte

Si tens algun dubte, contacta amb nosaltres:

Telèfon: 93 050 23 23 

Correu electrònic: hola@fundaciokalida.org

L’horari d’atenció al col·laborador és de dilluns a divendres de 8h30 a 18h.
Si ens truques fora d’aquest horari, si us plau, deixa el teu missatge i et tornarem la trucada el més aviat possible.

Altres formes de donar:

Fent una transferència a

ES08 2100 0781 4102 0025 8263 Caixabank
ES16 0049 4700 3325 1735 1525 B.Santander

Mitjançant Bizum amb el codi de Kālida 01042

Si fas el teu donatiu via transferència o Bizum envia’ns les teves dades personals (nom, cognoms, NIF, email i mòbil)  i el comprovant de l’operació per hola@fundaciokalida.org

Donar té recompensa

Persones: desgravaràs el 80% dels primers 150€ que aportis i, a partir d’aquesta xifra, el 35%. A més, si fa 3 o més anys seguits que fas donacions a Kālida , la desgravació en aquest últim tram s’incrementarà fins al 40%.
Empreses: La deducció serà del 35% sobre les quotes o donatius. A més, si fa 3 o més anys seguits que fas donacions a Kālida,  la deducció serà del 40%, amb un límit del 10% de la base liquidable.
Aquestes deduccions no s’apliquen al País Basc i Navarra.

Menú