Informació Càncer

Informació sobre el càncer

A KĀLIDA T’ACOMPANYEM AMB EL CÀNCER

Un de cada dos homes i una de cada tres dones pot desenvolupar càncer al llarg de la seva vida. Moltes vegades, el diagnòstic de càncer causa un gran daltabaix a les persones afectades així com a les seves famílies i entorn immediat.

Per això, és clau disposar d’informació fiable sobre el càncer, basada en l’evidència, i que et permeti adaptar-te millor a l’impacte que tindrà aquesta experiència en la teva vida.

En aquesta secció trobaràs informació sobre la malaltia del càncer, el diagnòstic, el tractament i els seus efectes secundaris. Es tracta d’informació molt resumida pensada per fer-te accessible continguts que moltes vegades són complexos d’entendre per a persones que desconeixen el llenguatge mèdic.

De tota manera, tingues present que la informació que aquí trobaràs en cap cas pot substituir la que t’hagi transmès el teu equip d’atenció mèdica. Si tens dubtes i preocupacions respecte el teu procés oncològic, és molt important que consultis sempre als professionals sanitaris que t’atenen  ja que ells són els que coneixen millor la teva situació.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

Apropa’t a Kālida Sant Pau

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Connecta amb Kālida Online

INFORMACIÓ SOBRE EL CÀNCER

El tractament

Existeixen múltiples teràpies per controlar i inclús curar alguns tipus de càncer. S'utilitzen sols o combinats.
Més informació

ARTICLES RELACIONATS

Accessibility Toolbar