Aprenent a conviure amb el càncer

CONSELLS I ORIENTACIONS PER AL TEU DIA A DIA

Si t’han diagnosticat un càncer és probable que la teva vida quotidiana es vegi afectada. D’una banda, notaràs l’impacte físic i emocional de la malaltia i hauràs de dedicar gran part del teu temps a fer-te proves, controls i atendre visites mèdiques. Conviure amb el càncer impacta en molts àmbits.

Per una altra banda, davant d’una situació que és completament nova, se’t plantejaran dubtes i reptes a resoldre per primera vegada en la teva vida. En la mesura que puguis adaptar-te a la teva nova situació, aprenent noves habilitats i fent els canvis que necessitis, aconseguiràs millorar el teu benestar físic i emocional.

Per això, en aquesta secció t’orientem sobre com gestionar aquells àmbits que més freqüentment es veuen afectats durant el procés oncològic, per tal que aprenguis a conviure amb el càncer. Trobaràs informació sobre nutrició i exercici, recomanacions sobre com enfocar les visites mèdiques i la comunicació amb el personal sanitari. També sobre tot el relacionat amb l’impacte de el càncer en la teva vida laboral -baixes mèdiques, incapacitat…- amb els efectes econòmic de la malaltia i algunes ajudes disponibles per mitigar-los, i sobre tràmits administratius i altres qüestions pràctiques.

Confiem que et serà d’utilitat. Et recordem que sempre pots recórrer a les Especialistes en Suport Oncològic i la Treballadora Social de Kālida per consultar el que necessitis.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

Apropa’t a Kālida Sant Pau

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Connecta amb Kālida Online

CONVIURE AMB EL CÀNCER

Accessibility Toolbar