TREBALLA AMB NOSALTRES

Canviar de vida. Aquestes són paraules que sovint escoltem a les persones que viuen amb el càncer. També són les paraules que ens transmeten moltes de les persones que treballen o volen treballar a Kālida.

Totes les que s’incorporen a l’equip operatiu de Kālida ja siguin les que treballen als nostres Centres, les que capten fons o les que gestionen o dirigeixen la Fundació, només tenen una missió: ajudar a les persones amb càncer i el seu entorn immediat.

Totes elles, independentment del seu càrrec, comprenem que no tractem pacients, sinó que acollim, acompanyem i donem suport a les persones que ens visiten. Els valors del nostres equips de professionals i/o voluntaris s’han de basar en el respecte, l’acompanyament, l’acollida, l’escolta, l’empatia, la proximitat, l’ajuda i la comprensió.

Posicions Vacants

INFERMER/RA ESPECIALISTA EN SUPORT ONCOLÒGIC

Et volem conèixer

Kālida es compromet a promoure la igualtat d’oportunitats en el lloc de treball. Per això, les sol·licituds s’han d’enviar emplenant el següent formular i enllaçant-nos al teu perfil públic de LinkedIn, Viadeo o pàgina similar.

Si el que t’interessa és aplicar a alguna de les posicions vacants, si us plau, fes-ho seguint les indicacions de la descripció de lloc de treball a la que et vols presentar.

"*" Indica els camps obligatoris

Nom*
FUNDACIÓ PRIVADA KĀLIDA és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR).
Política de privacitat*
Comunicacions

Accessibility Toolbar