COM T'AJUDEM?

A  KĀLIDA T’ACOMPANYEM AMB EL CÀNCER

Tu, com moltes persones, segurament et trobes davant l’impacte del càncer. Potser t’acaben de diagnosticar o t’han fet proves recentment i estàs esperant el resultat. Si has patit una recaiguda, estàs en tractament o en controls mèdics. O si has perdut a un familiar per la malaltia.

A Kālida podem ajudar-te. Som una organització que t’ofereix informació oncològica basada en evidència científica, orientació sobre aspectes laborals i econòmics, i activitats que t’ajudaran a millorar el teu benestar físic i emocional. Aquest acompanyament integral és gratuït, i pots accedir-hi sense necessitat de demanar cita prèvia. Ajudem a pacients amb càncer en el seu procés.

En aquesta pàgina t’expliquem tot el que trobaràs al centre Kālida Sant Pau, un espai càlid i acollidor on el nostre equip de professionals et donarà suport en tot el que necessitis. També t’expliquem les activitats que oferim a distància, mitjançant Kālida online i posem a la teva disposició informació útil per cuidar el teu benestar emocional, aprendre a conviure amb el càncer, gestionar millor les teves relacions socials i tenir cura de tu mateix mentre cuides una persona amb càncer.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

Apropa’t a Kālida Sant Pau

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Connecta amb Kālida Online

ORIENTACIONS PER CONVIURE AMB EL CÀNCER

Accessibility Toolbar