Cuida el teu benestar emocional

COM GESTIONAR LES TEVES EMOCIONS EN RELACIÓ AL CÀNCER

  1. Inici
  2. /
  3. Com t’ajudem
  4. /
  5. Cuida el teu benestar emocional

Si estàs convivint amb el càncer, sigui perquè t’acaben de diagnosticar, estàs en tractament o ja l’has passat, o si tens una persona molt propera que està en aquesta situació, és molt probable que sentis angoixa, ansietat, por, aïllament…El benestar emocional és una de les qüestions que pren més importància per a les persones amb càncer, els seus familiars i cuidadors.

L’impacte que provoca el càncer s’estén a molts àmbits: físic, laboral, de relacions socials i familiars. Cada un d’ells afecta, inevitablement, el teu estat emocional.

En aquesta secció trobaràs informació per comprendre les teves emocions pel que fa al procés oncològic, tant si el vius tu o una persona propera, a acceptar-les i a posar en pràctica recomanacions que t’ajudaran a adaptar-te millor al que estàs vivint en cada moment i millorar el teu benestar emocional.

A més de venir al Centre Kālida, on t’oferim acompanyament a través de cursos, tallers i sessions individuals amb les psicooncòlogues en el cas que les necessitis, aquí pots consultar informació sobre estrès i càncer, com afrontar el diagnòstic, els canvis en la teva imatge corporal, les emocions que solen aparèixer segons l’etapa en què et trobis algunes teràpies creatives que t’ajudaran a reduir l’impacte emocional del càncer, i a sentir-te millor i cuidar del teu benestar emocional.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

null

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

ARTICLES RELACIONATS

Menú