EL TRACTAMENT

OPCIONS, ETAPES I COM CONVIURE AMB ELL

  1. Inici
  2. /
  3. Informació sobre el càncer
  4. /
  5. El tractament

L’experiència de conviure amb el càncer ha canviat completament en les últimes dècades gràcies a la detecció precoç i la innovació en els tractaments disponibles. En molts casos el càncer es pot curar i en altres s’ aconsegueix allargar la vida durant molts anys.

Actualment existeixen diferents tipus de tractaments i cada vegada són més eficaços. D’una banda, aquells més tradicionals com la cirurgia, la quimioteràpia i la radioteràpia s’han tornat més efectius i precisos. De l’altra, els científics han creat noves maneres de frenar les cèl·lules canceroses o d’ajudar a l’organisme a combatre-les, mitjançant la immunoteràpia, i continuen ideant noves solucions.

En aquesta secció t’ajudem a comprendre els diversos tractaments disponibles, fins i tot els que s’utilitzen davant per al càncer avançat, com s’administren i els seus efectes secundaris més freqüents. T’aportem informació que et permetrà, al costat del teu equip mèdic, prendre decisions i et fem algunes recomanacions perquè puguis gaudir d’una bona qualitat de vida mentre estàs en tractament o quan aquest ja ha finalitzat.

Recorda que el teu principal referent abans, durant i després del tractament és l’equip multidisciplinari que et tracta a l’hospital. A Kālida i t’oferim suport complementari per sentir-te millor i t’ajudem a aclarir dubtes, però res del que et diguem pot reemplaçar el que ells t’indiquen.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

null

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

CONVIURE AMB EL CÀNCER

Viatjar quan tens càncer
Viatjar pot ser una preocupació quan una persona té càncer…
Conviure amb el càncer
Menú