Centre Kālida Sant Pau

A Kālida Sant Pau, cada dia és jornada de portes obertes

Ubicat al Recinte Històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, adjacent a l’Hospital de dia i les Consultes Externes d’Oncologia i Hematologia, Kālida Sant Pau és un espai obert i totalment gratuït per a qualsevol persona que convisqui amb el càncer, ja siguin pacients, familiars o cuidadors. Apropa’t en qualsevol moment, sense cita prèvia ni derivació mèdica, per obtenir el suport pràctic, emocional i social del nostre equip de professionals assistencials.

Dades pràctiques

On som?
Recinte Històric de l’Hospital de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona
Tel. 935 537 930
email: kalida.santpau@fundaciokalida.org

També pots contactar mitjançant el formulari.

Horari: de dilluns a dijous de 8h30 a 17h i els divendres de 8h30 a 15h.

Com arribar-hi? Descarrega el plànol d’accés, Aparcament gratuït a l’Hospital de Sant Pau per a persones amb mobilitat reduïda i/o altres necessitats especials. Gràcies a la col·laboració de SABA. Per beneficiar-te’n, consulta a l’equip del Centre.

Comparteix

Activitats i serveis

La Fundació Kālida, compromesa amb el benestar i la qualitat de vida de les persones que conviuen amb el càncer, durant el desconfinament continua oferint suport a totes les persones que ho necessitin. Ara, des del 8 de juny, de dilluns a divendres de 8:30 a 14h, torna a rebre visites  sense cita prèvia al centre  Kālida Sant Pau, respectant totes les mesures de prevenció recomanades per les autoritats sanitàries. Al mateix temps, seguim oferint suport a distància, per telèfon i videotrucades. Per a més informació sobre les activitats a distància entra a Kālida a casa.

Kālida promou un model totalment gratuït d’atenció personalitzada per a les persones amb càncer així com per als seus familiars i/o cuidadors/es.

Si vols descobrir les activitats que estan al teu abast, revisa el calendari d’activitats amb els grups, cursos, tallers i sessions a la disposició de les persones que ens visten.

Per a més informació sobre el nostre programa de suport emocional, pràctic i social accedeix a Què fem?

L’Equip

A Kālida Sant Pau, l’únic protocol que seguim és saludar a l’entrar.

Equip Kàlida Sant Pau

L’equip de Kālida Sant Pau està format per professionals compromesos i amb molta experiència donant suport a persones immerses en processos oncològics. Compta amb expertes en Psicooncologia, Infermeria i Treball Social així com altres disciplines com la Dietètica-Nutrició, el Ioga, l’Artteràpia… La seva missió és orientar-te per a que trobis el suport emocional, pràctic o social que necessitis, de forma totalment gratuïta, tant en sessions individuals, tallers com en grups de suport.

Per a més informació sobre el nostre equip professional i descobreix qui són i com poden ajudar-te.

Sandra García Coordinadora Kàlida Sant Pau
Coordinadora Kālida Sant Pau. Psicooncòloga
Especialista en Suport Oncològic
Eva Frechilla Assessora Serveis i prestacions socials
Assessora Serveis i Prestacions Socials
Ana Gonzalez Fundació Kalida
Psicooncòloga
Sandra, Especialista en Suport Oncològic
Especialista en Suport Oncològic
Adriana Jarrín Ioga oncològic
Ioga oncològic
Iolanda Pujol Fundació Kalida
Artterapeuta. En col·laboració amb Fundació Nous Cims
Núria Mompin Fundació Kalida
Artterapeuta. En col·laboració amb Fundació Nous Cims
Nuria Durán Dietista-Nutricionista
Dietista-Nutricionista

Les persones voluntàries són claus per a que l’equip assistencial de Kālida Sant Pau pugui oferir suport a les persones que ens visiten. Ajuden a donar-los-hi la benvinguda, a que es familiaritzin amb l’espai, en la gestió diària del centre, a organitzar esdeveniments o a fer tasques especialitzades segons les necessitats assistencials detectades.

Descobreix les oportunitats que ofereix Kālida Sant Pau per a fer de Voluntari.

Equip Kalida Sant Pau

Arquitectura i Disseny

Kālida Sant Pau ha estat el primer Centre Kālida en projectar-se i construir-se. Dissenyat desinteressadament per l’arquitecta Benedetta Tagliabue, directora de l’estudi Miralles Tagliabue EMBT, ha estat pensat com un pavelló jardí en el qual els límits entre interior i exterior es desdibuixen. L’espai s’organitza en un edifici de més de 400 m2 organitzat en dos nivells i una zona enjardinada de 650 m2.

Pel que fa al disseny d’interiors, hem comptat amb el suport altruista de Patricia Urquiola i el seu equip a Studio Urquiola, que ha permès dotar a aquest espai obert i flexible, d’una atmosfera càlida i amable, que transmeti sensacions dinàmiques i positives. A més, la seva implicació ha permès sumar al projecte grans marques de mobiliari, il·luminació, paviments… que han col·laborat desinteressadament en aquets projecte.

L’arquitecte:
Tagliabue

Benedetta Tagliabue

Miralles Tagliabue EMBT és un estudi d’arquitectura fundat el 1994 per l’associació d’Enric Miralles (1955-2000) i Benedetta Tagliabue a Barcelona.

Benedetta Tagliabue

“Volem que la gent no sàpiga on és, que només vegi jardí, flors, que li inundi la llum. De fet, estem a l’Hospital de Sant Pau, l’obra mestra de Domènech i Montaner, algú que tenia clara la idea que la bellesa cura i dóna pau “.

Benedetta Tagliabue

La interiorista:
Urquola

Patricia Urquiola

Studio Urquiola és un prestigiosa firma d’arquitectura i interiorisme liderada per Patricia Urquiola des que es fundà l’any 2001.

“L’atmosfera ha de ser càlida i amable, com ho és en un espai domèstic. Per tant, hem seleccionat colors suaus per a les cobertes principals, com fusta i ceràmica que donen a l’entorn general un ambient similar al d’una llar.”

Patricia Urquiola

Jardins Kalida Sant Pau

Per l’enjardinament, hem comptat amb l’assessorament i execució dels serveis de jardineria de la Fundació Gaspar de Portolà.

Basant-nos en la concepció d’hospital-jardí de Domènech i Montaner, s’ha configurat amb l’objectiu d’establir una transició tranquil·la amb l’Hospital, convertint-se en una extensió del Centre. Les espècies seleccionades són principalment mediterrànies, medicinals i aromàtiques.

 Vols veure com es va construir el centre?
Galeria d’imatges de Kālida Sant Pau.

Reconeixement

La gestació de Kālida Sant Pau ha estat fruit de l’impuls i col·laboració de diverses entitats privades. A aquest lideratge, se li han sumat moltes voluntats, tant de persones, famílies com de diferents empreses i fundacions.

Finalment, després d’un llarg i complex camí, el 9 de maig de 2019 va inaugurar el primer Centre Kalida, esperant que es converteixi en el vaixell insígnia de molts més en el futur.

Amb l’impuls de:
  • Fundació Nous Cims
  • Fundació Hospital de Sant Pau
En col·laboració amb:
Logo Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

A més de les principals entitats impulsores y col·laboradores, el projecte ha estat i segueix essent possible gràcies a la generositat de les següents persones i entitats:

EMBT logo
Urquiola logo
Andreu World Logo
Bulthaup logo
Cementos Molins
American Hardwood Export Council
Flos logo
Listone Giordano logo
Ascensors Jordà logo
Mutina logo
Viccarbe logo
Point logo
International Woman Barcelona
Kettal Logo
Gan logo
Airlan logo
Cappellini logo
Roca logo
Aquilea Logo
Marset logo
Teixidors Logo
Kvadrat Logo

Daikin · Riba Massanell · Grundfos · Gres Aragon · Arlex · Rotary Club Barcelona Millennium · Fundación María Francisca de Roviralta · Vidres Gràcia · Brita · Xix Tonic Productions SL · Almost 200 Productions SL · Velfont · Nordream · Alfonso Rodés Vilà ·  Família Castejón · Família Williams · Daniel & Emily Strong · Família Reventós Spà i amics · Estela Vidaller · Sandra Liñeira · Cormac Walsh · Família Macleod · Maria Martínez Pujol Xicoy · Julia Knowles · Família Clements · Maria Isabel Casanellas · Marc Tintoré Riviére · Barry Davys · Piluca Peris · Deborah Palacios · Mònica Sans Carré · Bob West · Rowena Davies

Menú