Amb un regal solidari de Kàlida estàs ajudant a moltes persones que conviuen amb el càncer.

corazón kalida

Contribuiràs a millorar el benestar de les persones que conviuen amb el càncer

Flecha kalida

Enviament gratuït a partir de 30€ a Península i Balears

Contribuiràs a millorar el benestar de les persones que conviuen amb el càncer

Tassa Kalida per Javi Royo

Tassa Kālida

Tassa de 300 cl. de ceràmica sublimada amb una il·lustració del reconegut Javi Royo. Amb aquest col·laboració desinteressada, l’il·lustrador ha contribuït a millorar el reconeixement de Kālida perquè moltes més persones puguin beneficiar-se de la seva missió de millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones que conviuen amb el càncer.

Més informació a Kalida x Javirroyo (fundaciokalida.org)

Comprar

Empreses solidàries

Descobreix els nostres productes solidaris personalitzats per a empreses. Regals amb propòsit que ens ajuden acompanyar les persones amb càncer.

Celebracions especials

Converteix les teva boda, comunió, aniversari, jubilació en una celebració solidària a favor de les persones que visiten Kālida

El nostre compromís

Els productes solidaris de Kàlida estan fabricats per proveïdors de proximitat i sota els principis de cura del medi ambient, i valors socials. A través de la compra de productes i serveis que es produeixen de manera ètica i sostenible, els consumidors poden contribuir a un canvi positiu en el món. El benefici de la venda de tots els productes solidaris de Kàlida es destinen a finançar els programes d’acompanyament a persones amb càncer els seus familiars i cuidadors.

Accessibility Toolbar