Dona1dia

Amb un donatiu de 2.000 € permetràs que el centre Kālida Sant Pau obri les seves portes durant tot un dia, per ajudar a les persones que ens visitin a millorar el seu benestar i qualitat de vida, malgrat el càncer.

#Dona1Dia i l’equip de Kālida, format per infermeres especialistes en suport oncològic, psicooncòlogues, treballadora social i experts en nutrició, ioga, fisioteràpia, estètica oncològica,   entre d’altres professionals, podran oferir suport integral fins a 100 persones, de forma totalment gratuïta i oberta a tothom.

Podràs triar la data que vols donar, per felicitar o recordar alguna persona estimada. Si ens ho permets, ho comunicarem al centre i a les nostres xarxes socials.

Omple el següent formulari. #Dóna1Dia  i ens posarem en contacte amb tu ¡Gràcies!

Les teves dades personals

*camps obligatorisContacte

Si tens algun dubte, contacta amb nosaltres:

Telèfon: 93 050 23 23 

Correu electrònic: hola@fundaciokalida.org
També ens pots contactar mitjançant el nostre formulari de contacte

L’horari d’atenció al col·laborador és de dilluns a dijous de 9h 18h i els divendres de 9h a 15h.
Si ens truques fora d’aquest horari, si us plau, deixa el teu missatge i et tornarem la trucada el més aviat possible.

Altres formes de donar:

Fent una transferència a

ES08 2100 0781 4102 0025 8263 Caixabank
ES16 0049 4700 3325 1735 1525 B.Santander

Mitjançant Bizum amb el codi de Kālida 01042

Si fas el teu donatiu via transferència o Bizum envia’ns les teves dades personals (nom, cognoms, NIF, email i mòbil)  i el comprovant de l’operació per hola@fundaciokalida.org. També pots fer donatius en aquest enllaç mitjançant el servei online de CaixaBank  

Donar té recompensa

Persones: desgravaràs el 80% dels primers 250€ que aportis i, a partir d’aquesta xifra, el 40%. A més, si fa 3 o més anys seguits que fas donacions a Kālida , la desgravació en aquest últim tram s’incrementarà fins al 45%.
Empreses: La deducció serà del 40% sobre les quotes o donatius. A més, si fa 3 o més anys seguits que fas donacions a Kālida per un import igual o superior als de l’exercici immediat anterior,  la deducció serà del 50%, amb un límit del 15% de la base liquidable.
Aquestes deduccions no s’apliquen al País Basc i Navarra.

Accessibility Toolbar