Voluntariat

Per tal que Kālida pugui oferir de forma gratuïta la seva ajuda psicosocial a les persones que visiten els nostres Centres, necessitem el suport de voluntaris i voluntàries.

La teva implicació serà molt valuosa ja que necessitem ajuda per garantir la gestió diària dels Centres, per organitzar activitats de sensibilització així com dels esdeveniments de captació de fons. També necessitem mans per a col·laborar en la gestió interna de la Fundació.

Posicions de Voluntariat Vacants

VOLUNTARIS/ÀRIES ESPECIALISTES EN HORTICULTURA SOCIAL DEL KĀLIDA SANT PAU

El jardí és i serà un element clau dels Centres Kālida. Per això, cerquem un grup reduït de persones voluntàries amb coneixements i vocació per la jardineria i l’horticultura  que tindrà l’oportunitat de participar, conjuntament amb l’equip assistencial del Centre, en la creació de les activitats horticultura social que en el futur es podran replicar en d’altres Centres Kālida que es puguin posar en marxa.

Per això, t’animem a consultar la nostra Oferta Voluntariat per al Centre Kālida Sant Pau. En cas que et sembli interessant i compleixis amb els requisits, si us plau, omple aquest qüestionari.  Moltes gràcies!

Des de Kālida ens comprometem a posar-nos en contacte amb totes les persones interessades que registrin el seu interès a fer voluntariat amb nosaltres, per tal de convocar-les a les sessions informatives que farem durant el les primeres setmanes de 2020.

Per a més informació sobre el voluntariat a Kālida, contacta’ns omplint el següent formulari, segur que parlant-ne torbem una forma de convertir el teu desig en suport a les persones que viuen amb el càncer.

Menú