Aprendre a gestionar les emocions durant el càncer

Actualitat Kālida

L’empresa GlaxoSmithKline ha fet possible una part rellevant de les activitats de Suport Emocional a Kālida Sant Pau durant els últims mesos de l’any 2020.

El càncer habitualment afecta totes les dimensions de la vida de la persona i del seu entorn proper, per això a Kālida oferim un programa de suport psicosocial integral.

No obstant això, les dificultats i nous reptes que se’ls plantegen a les persones amb càncer i les seves famílies solen tenir un impacte especialment marcat en l’àmbit de les seves emocions: angoixa, ansietat o pors, entre d’altres sentiments, que requereixen un acompanyament específic perquè les persones afectades puguin travessar la diverses etapes del procés – diagnòstic, tractament, post tractament, final de vida o dol- adaptant-se el millor possible a cadascuna d’elles.

El suport emocional que oferim a Kālida , de forma individual i en grup, ajuda a reduir l’impacte emocional del càncer i a aconseguir benestar:

  • Teràpia psico-oncològica individual, de parella o familiar.
  • Cursos de Gestió de l’Estrès, Mindfulness i per a cuidadors.
  • Cursos i sessions d’Art Teràpia.
  • Grups de Suport Emocional – teràpia grupal – per a persones amb càncer cronificat.

Cadascuna d’aquestes activitats és coordinada per les psico-oncòlogues de Kālida  Sant Pau, i en el cas d’Artteràpia, per art-terapeutes especialitzades.

La contribució de GlaxoSmithKline ha permès que més de 100 persones hagin rebut suport emocional, en forma presencial o a distància. Agraïm especialment la seva confiança i suport, i compartim aquí alguns dels seus comentaris:

“M’he sentit molt a gust i intentaré posar en pràctica tot l’après. Gràcies!

“Tots els temes tractats han estat molt interessants per a mi. M’hagués agradat que durés més. “

“El curs m’ha encantat, sobretot per ser grupal i poder conèixer a més persones que, en general, estan en la mateixa situació i tenen els teus mateixes pors i preocupacions.”

Si estàs convivint amb el càncer i necessites trobar noves eines per gestionar les teves emocions i sentir-te millor, podem ajudar-te. Informa’t aquí sobre les dates i horaris de les nostres activitats de gener, o passa’t per Kālida sense cita prèvia.

 

RELACIONATS

Menú