BENESTAR CORPORAL I MOVIMENT

Tenir cura del teu cos i mantenir-te actiu/va t’ajuda a millorar el teu benestar físic i mental durant tot el procés oncològic, Les nostres expertes en suport oncològic t’orientaran sobre els beneficis de l’exercici adaptat a la teva situació i et proposaran activitats per ajudar-te a recuperar l‘energia, la mobilitat i a minimitzar l‘impacte físic de la malaltia i els tractaments, així com a prevenir recaigudes després del càncer.

ATENCIÓ INDIVIDUAL SENSE CITA PRÈVIA

Apropa’t en qualsevol moment sense cita prèvia ni derivació mèdica. Pots venir sol o bé amb un acompanyant (cuidador, familiar, parella, amic). Les professionals del Centre Kālida t’orientaran sobre la importància de l’activitat física adaptada a la teva situació, per tal de millorar el teu benestar físic i mental durant el procés oncològic.

Apropa’t al Centre Kālida sense cita prèvia per parlar amb una professional de l’equip.

IOGA ONCOLÒGIC

Sessions s’1 hora facilitades per una professora experta en ioga oncològic. Dirigida a qualsevol persona que tingui o hagi tingut càncer o cuidador/a principal, pensades per millorar el benestar físic, incrementar el descans nocturn i l’energia o alleujar el dolor, l’ansietat i l’estrès.

Veure agenda

MARXA NÒRDICA

Oferim un curs de 4 sessions, gràcies a la col·laboració de fisioterapeutes del Servei de Rehabilitació de l’Hospital de Sant Pau, i sortides setmanals en col·laboració amb la Fundació Claror. Aquestes activitats fomenten l’exercici lleuger a l’aire lliure, promovent la concentració i reforçant el sistema immunitari. L’activitat es desenvolupa en recorreguts pels carrers i parcs propers al Centre Kālida.

Veure agenda

EXERCICI SUAU: MÈTODE FELDENKRAIS

Orientat a promoure el benestar físic i mental, millorant la consciència i l’esquema corporal, l’equilibri i la coordinació motriu, així com la contenció de les malalties corporals. Activitat dinamitzada pel Servei de Rehabilitació de l’Hospital de Sant Pau.

Veure agenda

I ARA QUÈ?

Curs de 7 sessions, 1 per setmana, de 2 hores 30 minuts de durada, dirigit a persones que han acabat els tractaments mèdics. L’objectiu és ajudar-les a adaptar-se a aquesta nova etapa en què estan reprenent la seva vida i aconseguir benestar. Facilitat per una psicooncòloga de Kālida, i amb la participació d’altres professionals: entrenador físic, nutricionista..

Veure agenda

HORTICULTURA SOCIAL

Activitat que contribueix a millorar el funcionament físic i cognitiu i desenvolupar habilitats socials incorporant hàbits de vida saludables. Activitat adreçada a persones amb càncer i coordinada per voluntaris experts en horticultura. Es realitza a l’aire lliure, a l’hort del Centre Kālida.

Veure agenda

GRUPS DE SUPORT ESPECIALITZAT (MAMA, PRÒSTATA)

Un espai segur, juntament amb persones en la teva mateixa situació, on podràs expressar i compartir els teus dubtes, incerteses, preocupacions i experiències relacionades amb el procés i el tractament que estàs vivint. Sessions dinamitzades per les infermeres Especialistes en Suport Oncològic des del centre Kālida Sant Pau.

Veure agenda

FISIOTERÀPIA ONCOLÒGICA

Sessions per a persones afectades de càncer, amb alguna limitació física per la patologia, hipomobilitat o dolors, en què t’orientarem en la recuperació de la força, estabilitat i volum per a una recuperació funcional. A càrrec del fisioterapeuta i osteòpata Edu Sánchez Villavecchia, professional que col·labora voluntàriament amb Kālida.

Veure agenda

RELAXACIÓ

Sessions de relaxació per ajudar-te a prendre consciència del teu cos i la importància de la respiració, així com a bregar amb l’estrès, promovent beneficis com la disminució de les nàusees, el dolor o el cansament. Guiades per les nostres infermeres Especialistes en Suport Oncològic i dirigides tant a persones que tinguin o hagin tingut càncer, com a cuidadors/es.

Veure agenda

PER ON COMENÇAR

Taller dirigit a aquelles persones en situació de diagnòstic i als seus cuidadors principals, per promoure la proactivitat de la persona amb càncer, conèixer el càncer i els seus tractaments, prevenir i gestionar els efectes secundaris i promoure el benestar físic i emocional de la persona. Sessions dinamitzades per les Infermeres Especialites en Suport oncològic.

Veure agenda

QIGONG

Orientades a promoure el benestar físic i emocional, combinant moviments suaus del cos amb relaxació i respiració. Per millorar la flexibilitat, elasticitat i coordinació, prevenir el risc de desenvolupar altres patologies, disminuir els nivells d’ ansietat, estrès i depressió  i millorar la qualitat de vida i l’estat anímic.

Veure agenda

ALTRES ÀMBITS DE SUPORT

 

Cuidar-te mentre cuides
Efectes secundaris i simptomes
Dia a dia i relacions socials
Gestió emocional

Accessibility Toolbar