Contacte

Explica’ns mes detalls de la teva celebració o el regal solidari per a la teva empresa.  Qualsevol esdeveniment o festa especial entre familiars, amics o companys de feina pot ser solidària amb la Fundació Kalida. 

Omple el següent formulari explicant-nos la teva iniciativa i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible per ajudar-te. Gràcies!

"*" Indica els camps obligatoris

Nom*
FUNDACIÓ PRIVADA KĀLIDA és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR).
Política de privacitat*
Comunicacions

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable FUNDACIÓ PRIVADA KĀLIDA. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les teves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD ), sobre protecció de dades. Les teves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·licitis la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a CENTRE KĀLIDA SANT PAU, CARRER SANT ANTONI MARIA CLARET, 167 08025, BARCELONA o mitjançant un correu electrònic a lopd@www.fundaciokalida.org.

Accessibility Toolbar