Reiniciem les nostres activitats. Apropa’t!

A partir de l’1 de setembre, en el nostre horari habitual de dilluns a dijous de 8:30 a 17 h., i els divendres de 8:30 a 15 h., poden venir a Kālida Sant Pau totes les persones que estan convivint amb el càncer que ho desitgin, siguin pacients o el seu entorn més proper.

Abans o després de les teves visites a l’hospital, o quan millor et vagi dins de les teves activitats diàries, simplement Apropa’t! Aquí estem per escoltar-te i acompanyar-te. De manera gratuïta i sense cita prèvia.

Donades les circumstàncies actuals, mantenim les estrictes mesures d’higiene i seguretat per minimitzar riscos. Per exemple, hem limitat l’aforament màxim de totes les activitats grupals a 8 persones i les realitzem, sempre que sigui possible, al jardí exterior. Per això, per a les sessions en format Apropa’t! de Relaxació, Artteràpia i Ioga, en què fins ara no es requeria inscripció prèvia, per assegurar el teu lloc hauràs de registrar-te prèviament, entrant a el calendari en línia.

Per participar en la resta d’activitats, ja siguin tallers -Menjar Sa, Posa’t en la teva Pell, El Bon Dormir, Mou-te per cuidar-… – o cursos -Viure Bé amb Estrès, Mindfulness, Et cuido,  em cuido, Ioga Oncològic, Estic de Baixa , etc.-, si us plau apropa’t a Kālida Sant Pau i parla amb una professional del nostre equip. T’escoltaran i conjuntament decidireu quina de les activitats pot resultar-te més útil en cada moment.

Consulta aquí el calendari complet de setembre. I sobretot, et recomanem que t’apropis a Kālida perquè et puguem escoltar i orientar de manera personalitzada, i per gaudir d’un moment de desconnexió en aquest espai dissenyat especialment per a tu. T’esperem!

RELACIONATS

Accessibility Toolbar