Durant l’estiu, seguim al teu costat

A Kālida Sant Pau seguim a disposició de totes les persones que vulguin rebre el nostre suport, de dilluns a divendres de 8:30 a 14hs.

Estem prenent totes les mesures d’higiene i prevenció recomanades per les autoritats sanitàries, i fem les activitats grupals a l’aire lliure, aprofitant el jardí, amb un aforament màxim de 8 persones per assegurar la distància social.

Només tancarem per vacances del 10 al 14 d’agost. Durant aquest mes oferirem atenció individual i familiar, i artteràpia en grup els dimarts 18 i 25 de 10:30 a 12:30.

A partir de setembre, reprendrem tota l’activitat grupal:

  • Els cursos de 6 setmanes “Viure bé amb estrès” i “Mindfulness”.
  • Els tallers de Suport Social “Estic de Baixa”, “Canvis econòmics” i “Reorganització familiar”.
  • Noves edicions de “Conviure amb el Canvi” i “Et cuido, em cuido” (adreçat als cuidadors principals de persones amb càncer).
  • Els grups de suport a persones amb càncer de mama i càncer de mama cronificat, dinamitzats per les Especialistes en Suport Oncológic de Kālida.

Per informar-te sobre els diferents cursos i tallers, i inscriure-t’hi, passa’t per Kālida o envian’s un correu a kalida.santpau@www.fundaciokalida.org.

Y recorda que per llegir durant les vacances, pots emportar-te llibres de la biblioteca de centre; tenim més de 100 títols especialment seleccionats per a persones que estan convivint amb el càncer. Una manera més de seguir al teu costat. Bon estiu!

RELACIONATS

Accessibility Toolbar