QUÈ ÉS EL CÀNCER

UNA MALALTIA COMPLEXA QUE MOLTES VEGADES ES CURA

El càncer es forma quan les cèl·lules del cos comencen a multiplicar-se de manera incontrolable. Això pot formar un bony o inflor (un tumor) o afectar el funcionament de les cèl·lules, per exemple en la leucèmia. Hi ha més de 200 tipus diferents de càncer, tots amb diferents signes i símptomes.

Els tractaments  són específics segons el tipus diagnosticat.

    • Tumors benignes o malignes:

– Els benignes són generalment inofensius i no sempre necessiten tractament.
– Els malignes són càncer i generalment necessiten algun tractament.

      • Càncer primari i secundari

El procés oncològic es descriu com:
–  Càncer primari on s’origina/comença
–  Càncer secundari quan s’ha estès per altres parts del cos. També anomenat metastàtic.

Viure amb el càncer

La millora depèn del tipus de càncer, de la rapidesa en ser diagnosticat i de si s’ha estès o no. Moltes persones que passen per un procés oncològic mai no han patit cap recaiguda. Altres mantenen la malaltia sota control durant molt de temps. La investigació sobre el càncer està en constant evolució amb nous tractaments i  mesures de prevenció.

Kālida està aquí amb tu

Per obtenir més ajuda, suport i informació sobre els problemes relacionats amb el càncer abans, durant i després del tractament, estem aquí per acompanyar-te. Apropa’t a Kālida quan vulguis sense necessitat de demanar cita. El nostre equip de suport oncològic – infermeres especialitzades en càncer, assessors socials i psicooncòlogues – són aquí per escoltar les teves inquietuds i oferir-te l’ajuda que necessitis. També pots unir-te a Kālida online per accedir als nostres serveis, activitats, consultar el nostre bloc i descarregar recursos.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

Apropa’t a Kālida Sant Pau

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Connecta amb Kālida Online

ARTICLES RELACIONATS

VEUS KĀLIDA

“Para que miles de personas puedan ser atendidas en vuestro maravilloso espacio.”

“Ha de durar en el futur per donar felicitat a tothom.”

Accessibility Toolbar