Kālida a casa: al teu costat quan més ens necessites.

“La sorpresa va ser que, estant a casa, Kālida es va interessar per mi. Van ser ells els que em van trucar. Per veure com estava, saber si m’interessava fer cursos en línia … ha estat un valor afegit a totes les coses bones que jo ja pensava de KālidaJordi. Càncer de pulmó

Des que va començar el confinament, l’equip de professionals de Kālida ofereix acompanyament per telèfon i en línia a totes les persones que puguin necessitar-ho.

Les nostres professionals estan contactant una per una a totes les persones que ja havien vingut al centre Kālida Sant Pau per recordar-los que seguim al seu costat. També ens estan contactant molts que no fins ara no ens coneixien. Ja hem atès més de 1.000 visites des de l’inici de l’estat d’alarma.

A banda de  l’atenció individualitzada, hem posat en marxa sessions, activitats i tallers grupals per seguir estant al costat de les persones. Les últimes que hem incorporat són:

  • “Conviure amb el Canvi”, facilitat per les psicooncòlogues del nostre equip -Sara García i Ana González que aporta eines per calmar els pensaments negatius i aconseguir un major benestar emocional.
  • “Impacte social de la Covid-19: recursos al teu abast”, a càrrec d’Eva Frechilla, treballadora social de Kālida Sant Pau, dissenyat per respondre a les preocupacions sobre l’impacte del coronavirus en la situació socioeconòmica present i futura de les famílies que conviuen amb el càncer.
  • Taller “El bon dormir”, en col·laboració amb AdSalutem Institute, que aporta informació pràctica per millorar el son i aconseguir un descans reparador. Facilitat per Robert Civet, metge i psicòleg.
  • “Cuida’t durant el càncer”, a càrrec de Sandra Fernández i Esther Margarit, infermeres Especialistes en Suport Oncològic. Sessions en les que expliquen els diversos tractaments oncològics, els seus efectes secundaris i com mitigar-los, a més de recordar les mesures de protecció i higiene necessàries per evitar el contagi.

I per descomptat, mantenim les sessions de Relaxació, les classes de Ioga Oncològic, el Taller de Nutrició “Menjar Sa”, els grups de Suport Emocional -un per a persones amb càncer i un altre per cuidadors- i totes les sessions individuals de suport emocional, pràctic i social.

Entra aquí per informar-te, apuntar-te, i explicar-ho a totes les persones que estiguin convivint amb el càncer i puguin necessitar que estiguem al seu costat.

https://www.fundaciokalida.org/ca/a-casa

RELACIONATS

Accessibility Toolbar