Kālida, sempre obert

Quan diem que “a Kālida cada dia és jornada de portes obertes”, ho fem per recordar a totes les persones que podrien necessitar-nos que poden recórrer a nosaltres en qualsevol moment, sense cita prèvia.

Actualment, seguim a disposició de totes les persones amb càncer i les seves famílies, oferint:

  • Atenció individual presencial: a Kālida Sant Pau, en l’horari habitual, de dilluns a dijous de 8:30 a 17hs. i els divendres de 8:30 a 15hs., sense necessitat de demanar cita.
  • Suport grupal a distància: poden connectar-se a les sessions mitjançant l’ordinador, la tauleta o el mòbil.
  • Activitats grupals a l’aire lliure: marxa nòrdica i l’horticultura social. Hem reduït l’aforament a 6 persones.

Per participar de les activitats grupals, si us plau inscriu-te en els enllaços que trobaràs a la web de Kālida a casa.

A més, tingues en compte aquests dos cursos, que estan a punt de començar:

  • “Et cuido cura, em cuido”. Primera sessió: dilluns 8 de febrer. Dissenyat especialment per ajudar els cuidadors principals de persones amb càncer a dedicar-se un moment per tenir cura de si mateixos. Per apuntar-te escriu-nos a mailto: kalida.santpau@fundaciokalida.org, o truca a al +935537930.
  • Ioga Oncològic. Primera sessió: dilluns 15 de febrer per a persones en tractament. Per apuntar-te, entra al calendari.

Si creus que podem ajudar-te, t’esperem. I si coneixes alguna persona a qui creus que podríem ajudar, parla’l de Kālida. Junts podem aconseguir que moltes persones que encara no ens coneixen millorin la seva qualitat de vida.

RELACIONATS

Accessibility Toolbar