STORY CONCERTS

Els secrets amagats darrere de les cançons

#1 Story concert amb Carlos Sadness

Divendres, 11 de juny de 2021, a les 19h. Aforament reduït (60 entrades disponibles)

L’artista, cantant i compositor Carlos Sadness protagonitza el primer Story Concert al centre Kālida Sant Pau.  Enmig de la seva gira TROPICAL JESUS,  ha tingut la generositat d’acceptar convertir el jardí de Kālida Sant Pau en un escenari íntim, en el que compartirà cançons del seu darrer àlbum i de discs anteriors, en un concert a benefici de les persones que conviuen amb el càncer ateses a Kālida.

L’aforament està limitat a només 60 persones, fet que ajudarà a generar un clima de proximitat i complicitat, en què l’artista explicarà les històries i vivències que hi ha darrere de cadascuna de les cançons que interpretarà. Degut a la pandèmia, el concert estarà subjecte a mesures de prevenció davant la Covid-19.

Per a aquest primer concert hem triat l’11 de juny, Dia Internacional del Càncer de Pròstata, per conscienciar sobre aquest tipus de càncer, el que més incidència té entre els homes.

T’agradaria venir?

Quan? 11 de juny a les 19:00h
On? Centre Kalida Sant Pau
Preu? 50 € + despeses emissió

Sorteig de l’ukelele Fender de Carlos Sadness

Tant si pots com si no pots venir al concert, participa al sorteig solidari de l’Ukelele Fender Grace Vanderwaal WN Natural que Carlos Sandess dedicarà després del Story Concert. Només cal que facis una donació voluntària al sorteig que hem creat a la pàgina de sortejos i rifes solidàries de Kukumiku.

La teva ajuda, per petita que et pugui semblar, ens permetrà mantenir i ampliar el suport emocional, pràctic i social per a les persones amb càncer que visiten Kālida Sant Pau. I recorda, quantes més donacions facis, més probabilitats tindràs!

Vols participar?

Tens temps fins el 30 de juny de 2021 a les 24:00h

Story Concerts: la idea

Els Story Concerts són concerts en un format íntim que oferirem en un espai singular com és el centre Kālida Sant Pau, dissenyat per l’arquitecta Benedetta Tagliabue.

Amb un aforament molt reduït, per crear un clima de proximitat i complicitat entre l’artista i el públic, les persones que hi assisteixin podran gaudir escoltant als seus artistes més entranyables i conèixer de primera mà les històries, anècdotes i vivències darrere de cada cançó.

L’entrada als Story Concerts consisteix en un donatiu a Kālida, perquè puguem continuar oferint suport integral de manera totalment gratuïta a les persones amb càncer, els seus familiars i cuidadors, ajudant-les a millorar el seu benestar i qualitat de vida.

Impacte

Amb la compra de la teva entrada, la donació voluntària que decideixis fer a la fila 0 en adquirir-la o participant en el sorteig d’un instrument dedicat per l’artista, la teva aportació es convertirà en suport psicosocial integral complementari per a les persones amb càncer i /o els seus familiars. Per exemple:

  • Amb 50 € una persona amb càncer o el seu cuidador principal podrà assistir a 5 sessions de relaxació impartides per les infermeres Especialista en Suport Oncològic de Kalida Sant Pau.
  • Amb 100 € podrem oferir 2 sessions de 45 mn de durada de teràpia psicooncològica individual.
  • Amb 2.000 € podrem obrir el centre Kalida Sant Pau durant tot un dia i donar soport oncològic integral complementari beneficiant fins a 100 persones.
Patrocina:
Col·laboren:

Vols saber una mica més sobre Kālida?

Sobre Kālida

La Fundació Kālida promou un model de suport oncològic integral complementari centrat en la persona i totalment gratuït.
Més informació

Accessibility Toolbar