“Trobada entre Amics”

El dimarts 20 d’octubre vàrem celebrar una nova “Trobada entre Amics” a Kālida Sant Pau. Vàrem rebre a un grup de persones que col·laboren econòmicament amb Kālida, i malgrat les mesures de distanciament necessàries en aquest moment, compartirem un moment molt entranyable.

Vàrem tenir l’oportunitat d’explicar-los part del que estem fent i aconseguint gràcies a les seves aportacions, sumades a les de totes les persones i institucions que ens donen suport: per exemple, que ja hem rebut més de 12.000 visites des de la inauguració de Kālida Sant Pau, de les quals 3.600 es van atendre a distància, mitjançant “Kālida a casa” durant els mesos de confinament. I que prop del 90% de les persones que han participat del nostre programa d’acompanyament, diuen que el recomanarien a algú en la seva mateixa situació. També els vam comentar que actualment estem en converses amb alguns hospitals al costat dels quals esperem poder planificar la creació de nous Centres Kālida.

Gràcies a tots els que col·laboreu amb la nostra tasca, i als que vau venir aquest dia. Cada aportació, per petita que pugui semblar, suma i és molt necessària per a continuar oferint suport integral dia a dia a les persones amb càncer i les seves famílies.

Tu també pots sumar-te. Moltes gràcies!

RELACIONATS

Accessibility Toolbar