Bonpreu-Esclat dóna suport a les persones amb càncer

Actualitat Kālida

Al febrer, fent la teva compra als supermercats Bonpreu-Esclat milloraràs el benestar de les persones que conviuen amb el càncer que visiten Kālida.

Les campanyes d’arrodoniment solidari de Bonpreu-Esclat permeten donar de forma voluntària uns cèntims en cada compra al moment de pagar amb targeta. Fent aquest petit gest estaràs contribuint a arribar al objectiu de 55.000€ que té aquesta campanya. Els fons obtinguts es destinaran a diverses activitats de suport pràctic que oferim tant al centre Kālida Sant Pau com online:

  • Orientació per part de les nostres Infermeres Especialistes en Suport Oncològic, per ajudar a comprendre el diagnòstic, el tractament i els seus efectes secundaris. Informació sempre basada en l’evidència.
  • Tallers i sessions per millorar el seu benestar físic: nutrició, cura de la pell, son i descans, sexualitat, estètica oncològica, relaxació entre d’altres.
  • Realització d’activitats físiques adaptades: ioga oncològic, marxa nòrdica…

Bonpreu-Esclat, regularment impulsa aquest tipus de campanyes a favor de diverses organitzacions sense ànim de lucre, que compta amb la tecnologia de l’empresa Worldcoo per a fer-les possibles.  Estem molt agraïts de que en aquesta ocasió hagin escollit beneficar a les persones que conviuen amb el càncer que reben el suport de Kālida. El seu llançament coincideix amb la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer que, cada any, es celebra el 4  de febrer.

Cada visita a Kālida Sant Pau, cada activitat que realitzem – sigui online o presencialment al centre – té l’objectiu d’ajudar a les  persones amb càncer i les seves famílies a trobar calma, pau, a entendre millor el que els passa i a adquirir les eines i habilitats per ajustar-se a la seva situació, millorar el seu benestar i qualitat de vida. Però això, només és possible amb les aportacions que rebem de persones, entitats i empreses, com Bonpreu-Esclat.

Així doncs, t’animem a que facis la teva compra als supermercats Bonpreu-Esclat, ens ajudis acceptant l’arrodoniment solidari de cada transacció que facis i difonguis aquesta campanya durant tot el mes de febrer entre els teus amics, familiars i coneguts. El teu suport ens ajudarà a que sigui tot un èxit. Entra aquí per trobar l’establiment més proper a casa teva.

Més informació a: https://www.worldcoo.com/ca/projectes/millora-benestar-persones-cancer

 

RELACIONATS

Menú