3a edició dels Jocs Florals de Kālida

 

Si convius amb el càncer, pots participar amb una creació literària, sigui prosa o poesia, inspirada en el tema “Compartir”. Tens temps fins al 5 d’abril a les 14 h i per descomptat hi haurà premis per als guanyadors.

Més enllà del suport professional que oferim cada dia, a Kālida fomentem la participació en activitats comunitàries on les persones puguin canalitzar la seva creativitat i l’expressió dels seus pensaments i emocions.

Per què “compartir”? Una de les característiques del model de suport de Kalida en l’acompanyament a les persones que ens visiten és que trobin un espai segur per compartir les seves emocions, preocupacions, alegries o qualsevol altra consideració que tinguin amb persones que estan vivint situacions similars.

Aquest certamen s’organitza amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, és una bona ocasió perquè deixis volar la teva imaginació i experimentis amb el poder que tenen les teves pròpies paraules per a tu i per als altres. Pots participar, tant si ja has vingut al Centre Kālida com si mai ho has fet.

El jurat és presidit pel reconegut escriptor Cristian Schleu amb vot de qualitat. L’integren  també tres vocals que seran dues persones voluntàries i una de l’equip assistencial de Kālida Sant Pau. El divendres 19 d´abril al matí farem l’acte de lliurament de premis, amb la presència del jurat. Els guanyadors llegiran les seves obres.

En aquest article pots llegir els beneficis de l’escriptura creativa i alguns suggeriments per començar a posar per escrit les teves vivències. També hi trobaràs l’experiència de la Pilar i l’Elena, les guanyadores de la passada edició.

Tot el que has de saber per participar-hi:

  • Pot participar tota persona que convisqui amb el càncer, siguin  pacients, cuidadors principals o familiars d’una persona amb càncer.
  • El certamen està obert tant a persones que visiten el centre Kālida Sant Pau com d’altres que conviuen amb el càncer que mai s’hi han apropat.
  • El tema central del concurs és “Compartir”. Tens total llibertat per enfocar-ho com vulguis.
  • Idiomes: castellà o català.
  • Pots presentar una obra, a la categoria que prefereixis: prosa o poesia. Hi haurà un premi per categoria.
  • Si és prosa, l’extensió serà d’una carilla A4. Si és poesia, 2 o 3 estrofes, de 4 o 5 versos cadascuna.
  • L’obra ha d’estar signada amb un pseudònim.
  • S’hauran de lliurar presencialment al centre Kālida Sant Pau dos elements: un sobre obert amb l’ obra signada pel pseudònim de l’ escriptor/escriptora i un altre sobre tancat amb el nom del pseudònim i en el seu interior, les dades reals de la persona, nom i cognom, telèfon i e-mail.
  • Publicarem les obres en aquesta web i a les nostres xarxes socials si els guanyadors ens autoritzen.

Molt important: abans de portar la teva obra, et recomanem que llegeixis detingudament les bases del certamen. 

Pots llegir aquí els escrits guanyadors de la primera edició dels Jocs Florals de Kālida.

RELACIONATS

Accessibility Toolbar