Webinar: “Aprenent a conviure amb el càncer de pròstata”

El càncer de pròstata representa el 19% dels diagnosticats a homes a Espanya, segons la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica.

Molts homes amb aquest tipus de càncer senten ansietat, depressió, trastorns del son, por de la recaiguda. A més, la seva qualitat de vida es veu afectada en moltes àrees relacionades amb la funció urinària i la sexualitat, i això els porta a sentir temor, vergonya o incomoditat.

Des de Kālida posem en marxa la iniciativa ‘Aprenent a conviure amb el càncer de pròstata‘. És una proposta multidisciplinària amb què volem acompanyar tots els homes amb aquest tipus de càncer i ajudar-los a comprendre millor la seva malaltia, els seus tractaments i efectes secundaris, i com millorar-ne la qualitat de vida.

Vam començar amb una sessió en línia en què van participar tres professionals experts, que van exposar els aspectes de la malaltia que més preocupen, especialment el clínic i l’impacte emocional. Van participar-hi:

  • Dr. José Pablo Maroto, Oncòleg mèdic especialista en pròstata
  • Cristina Bierge, Psicòloga Clínica
  • Sara García, Coordinadora de Kālida Sant Pau i Psicooncòloga

Continuem amb sessions grupals per un màxim de 12 participants, impartides per especialistes en urología, nutrició, sexologia i fisioteràpia entre d’altres. La pròxima és aquest dimecres 29 de juny, amb el Dr. Pol Serviàn.

Pots veure el webinar, consultar l’agenda, les temàtiques que es cobriran i el llistat complet de professionals que hi participen a la pàgina específica que hem creat.

Aquesta proposta és organitzada per la Fundació Kālida, i compta amb la col·laboració de Bayer España.

RELACIONATS

Accessibility Toolbar