Nou taller de fisioteràpia preventiva en càncer de mama

El proper 23 de febrer Kālida Sant Pau realitzarà el seu primer taller sobre “Fisioteràpia preventiva en càncer de mama”, a càrrec de la fisioterapeuta especialitzada Montse Gironés Coromina.

Una nova activitat que s’afegeix al nostre programa integral, i que té l’objectiu de donar informació  en educació sanitària per prevenir el limfedema i altres complicacions derivades dels tractaments oncològics  i respondre així, a les necessitats i interessos de les persones que s’apropen a Kālida. En aquest cas, el taller està dissenyat per a dones operades de càncer de mama, a les que els han fet una limfedemectomia (buidament ganglionar).

El limfedema consisteix en l’edema (inflor) de l’extremitat superior afectada, que pot adquirir caràcter crònic.

Per aquest motiu, és necessari comptar amb assessorament especialitzat com el de la Montse Gironès, fisioterapeuta amb àmplia experiència en el limfedema. Al taller, que ofereix de manera altruista, explicarà i mostrarà els exercicis que es poden fer per prevenir-lo.

Et recordem que a Kalida també oferim el taller “Mou-te per cuidar-te”. Sessions monogràfiques per a diferents tipus de càncer. Aquests tallers els imparteix Edu Sánchez Vellavecchia, fisioterapeuta i osteòpata, també de manera voluntària.

Propers tallers:

    • Taller Mou-te per cuidar-te:
      • Monogràfic dirigit a persones amb càncer de pulmó: 10 de març
      • Monogràfic dirigit a persones amb càncer urològic/digestiu: 24 de març

Per inscriure’t, apropa’t a Kālida, escriu-nos a kalida.santpau@fundaciokalida.org o truca’ns al 935 537 930.

RELACIONATS

Accessibility Toolbar