Nova edició del curs “I ara què?” per a persones que han finalitzat el tractament oncològic

Una pregunta no parava de ressonar al meu cap: i ara què faig amb la meva vida? La part mèdica s’havia “acabat” i ara havia de fer front a tornar a la meva vida, però com fer-ho després de tot el que havia viscut? Ja no era la mateixa, ni física ni mentalment, i no podia tornar a la vida que duia abans del càncer, necessitava reconstruir-me, i vaig pensar que el curs m’ajudaria a fer-ho. Laura. Participant del curs “I ara què?”

NOVA EDICIÓ DEL CURS “I ARA QUÈ?”

El proper dimecres 9 de juny Kālida ofereix una nova edició del curs “I ara què?”. Una activitat dirigida a aquelles persones que han finalitzat el seu tractament oncològic i comencen una nova etapa de vida. Un moment on et pots sentir desorientat i sense saber com reprendre la teva vida quotidiana després d’una etapa intensa i vinculada a l’hospital.

Els continguts del curs “I ara què?”

Al llarg de el curs es treballaran els principals aspectes que més t’ajudaran a sentir-te millor en aquesta nova etapa.

El curs l’imparteix la Sara García, psicooncòloga i coordinadora del centre Kālida Sant Pau. Cada sessió inclou la realització d’exercici físic amb l’entrenador Jordi del Campo de Active Winners. De manera puntual participaran professionals especialistes en diferents àmbits com: Núria Durán, nutricionista del Centre Kālida, i infermeres especialistes en Suport Oncològic.

Informació pràctica del curs

El curs es realitza els dimecres del 9 de juny al 21 de juliol en horari de 17 a 19:30h, excepte dimecres 23 de juny.

Per a més informació, pots apropar-te al Centre Kālida Sant Pau o ens pots escriure a kalida.santpau@fundaciokalida.org

 

Tan important és poder afrontar els tractaments de la millor manera possible, com aprendre a gestionar aquest post-tractament, que a vegades no se li dona prou reconeixement i importància. No només es tracta de dur un estil de vida saludable, sinó també de com fer front a tot els canvis que genera la malaltia, tant físics, com emocionals, econòmics i socials. Laura. Participant del curs “I ara què?”

 

Si estàs interessat/da en informació sobre l’adaptació a la vida quotidiana després d’un procés oncològic, et recomanem accedir a aquest enllaç. També trobaràs informació sobre com Kālida pot ajudar-te en la gestió de les teves emocions.

RELACIONATS

Menú