Gestions i informació pràctica

  1. Inici
  2. /
  3. Com t’ajudem
  4. /
  5. Aprenent a conviure amb el càncer
  6. /
  7. Gestions i informació pràctica

Un diagnòstic de càncer acostuma a afectar a aspectes pràctics molt diversos de la vida quotidiana. Davant aquesta nova situació, et resultarà útil i t’aportarà tranquilitat, conèixer els recursos al teu abast i comptar amb informació molt concreta sobre els tràmits i gestions que hauràs de fer per enfrontar i resoldre aspectes com: la contratació i actualització d’assegurances, els permisos per conduïr, la organització dels teus viatges i vacances, i els testaments i llegats digitals. Recorda que si vols plantejar el teu cas particular, sempre pots apropar-te a Kālida i parlar amb l’Assessora en Serveis i Prestacions Socials.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

[ult_hotspot main_img=”id^11299|url^https://www.fundaciokalida.org/wp-content/uploads/2021/01/truca-ns.svg|caption^null|alt^null|title^truca-ns|description^null” main_img_size=”main_img_custom” main_img_width=”60″][/ult_hotspot]

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

ARTICLES RELACIONATS

VEUS KĀLIDA

Pilar, 66 anys. Cuidadora.

“Compartir preocupacions amb persones que estàven passant per la mateixa situació va ser molt gratificant”.

Menú