Hormones, fertilitat i intimitat

Efectes a nivell hormonal i en la fertilitat

  1. Inici
  2. /
  3. Informació sobre el càncer
  4. /
  5. Efectes secundaris del càncer
  6. /
  7. Hormones, fertilitat i intimitat

El càncer i els seus tractaments poden afectar tan a nivell hormonal com en la fertilitat, és a dir  la capacitat per tenir fills. Moltes vegades és temporal, en altres ocasions és permanent.

En aquesta secció, trobaràs informació sobre els efectes secundaris que el càncer pot tenir en la menopausa, els fogots, l’embaràs i la fertilitat tan femenina com masculina.

Els continguts d’aquesta secció estan pensats per a transmetre’t de forma senzilla i comprensible els efectes secundaris a nivell hormonal i en la fertilitat que s’associen amb el càncer i el seu tractament. De tota manera, recorda que la informació més precisa i acurada sempre la tindrà l’equip de professionals sanitaris que t’atén a tu o a la persona del teu entorn que estigui afectada per la malaltia.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

[ult_hotspot main_img=”id^11299|url^https://www.fundaciokalida.org/wp-content/uploads/2021/01/truca-ns.svg|caption^null|alt^null|title^truca-ns|description^null” main_img_size=”main_img_custom” main_img_width=”60″][/ult_hotspot]

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

ARTICLES RELACIONATS

VEUS KĀLIDA

Pilar, 66 anys. Cuidadora.

“Compartir preocupacions amb persones que estàven passant per la mateixa situació va ser molt gratificant”.

Menú